Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Madonna postează un teaser misterios: "X" ar putea fi viitorul său album

Madonna a redevenit subiect de ştiri, după ce disputa cu Lady Gaga s-a răcit. De această dată "Regina Pop" a postat un teaser sub forma unui "X" roşu pe fundal negru. Ar putea fi asociat unui nou album şi avem mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Teaser Madonna X 2019
Teaser Madonna X 2019 │ FOTO: Madonna www.instagram.com

O serie de imagini misterioase au fost urcate de Madge pe Instagram. 9 imagini au ajuns pe reţeaua de socializare, iar conectate ele dezvăluie un mare "X" roşu pe un fundal negru cu un contrast puternic. Madonna şi-a schimbat şi fotografia de profil, într-un prim plan. Acesta o prezintă purtând o cămaşă şi cravată, în vreme ce ţine un instrument muzical negru lipit de buze.

Teaserele au aprins imaginaţia fanilor, care speculează că Madonna ar fi lucrat cu Netflix la un proiect secret. Au trecut 4 ani de la ultimul LP al artistei, "Rebel Heart", deci am putea să vedem un nou release muzical. Între timp tabloidele scriu că Madge nu a primit permisiunea de a aduce un cal de rasă într-un palat din secolul 19 pentru a filma un nou videoclip.

Scăpările arată că muziciana ar fi filmat un clip în secret pentru o piesă numită "Indian Summer". Totul se petrecea în palatul Quinta Nova de Assunção, în Portugalia. De altfel Madonna locuieşte în această ţară din 2017. Artista a mai postat pe Twitter o fotografie cu un măr care este tăiat de un cuţit, cu hashtag-urile #music şi #magic.

Creatoarea lui "Like a Virgin" şi "La Isla Bonita" a promis anul trecut că noul său album ar fi gata până la final de 2018, dar termenul limită nu s-a mai concretizat. În ianuarie apărea totuşi un teaser direct din studio, deci e clar că ni se pregăteşte ceva. O altă teorie despre acel "X" de pe Instagram afirmă că e vorba despre o campanie cu casa de modă Moschino.

Echipa Madonnei MDNA Skin ar fi colaborat cu Moschino pentru a rebrandui şi relansa seturi de îngrijire a pielii. Se vor numi "MDNA X Moschino", iar roşul şi negrull au fost simbolul brandului din 1983.

Comentează

Trending