Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Madonna a lansat piesa "Medellin", colaborare cu Maluma - AUDIO

Madonna a lansat piesa "Medellin", primul single de pe viitorul său album, "Madame X". Acest track este o colaborare cu Maluma, care combină pop-ul old school cu dancehall şi elemente electronice. Vă invităm să ascultaţi noua piesă a Madonnei în articol.
Coperta Single Madonna Maluma Medellin

Coperta Single Madonna Maluma Medellin (foto: Madonna)

Teaserele pentru noul album al Madonnei începeau cu câteva săptămâni în urmă. Iniţial un "X" roşu a fost postat pe conturile de socializare ale artistei, iar în această săptămână am descoperit şi conceptul albumului. Madonna devine "Madame X", un nou personaj, care pare o combinaţie dintre protagonistă din Kill Bill şi Eva Peron.

Colaborarea cu Maluma s-a născut după o întâlnire în culisele premiilor VMA 2018. Madonna şi Maluma îşi unesc vocile acum pe "Medellin", care ţine dancehall-ul în frâu prin beat-uri electronice atent editate în studio. Vocea Madonnei sună senzual şi tropical peste vocalizele lui Maluma. Artiştii cântă în spaniolă şi engleză, iar rezultatul este un beat mid tempo, care începe cu o numărătoare şi versurile "cha-cha-cha".

Madonna a compus versuri despre revenirea la vârsta de 17 ani şi despre naivitate. Înlănţuirea versurilor cu Maluma dă senzaţia unui flirt, făcând piesa dansabilă pe coregrafii de dansuri latino. Spre final atmosfera se încinge şi veterana pop îşi roagă partenerul să încetinească.

Teaser-ele despre colaborare apăreau în luna februarie, când artiştii postau fotografii din studio.

"Madame X" este albumul cu numărul 14 pentru Madonna şi urmează să debuteze pe 14 iunie. Videoclipul oficial al piesei "Medellin" vine pe 24 aprilie, în timpul unui eveniment "MTV Presents Madonna Live & Exclusive: Medellin Video World Premiere". La debut Madonna şi DJ-ul brtianic Trevor Nelson vor surprinde fanii cu un eveniment live la Londra. Acolo artista va discuta despre influenţele din spatele noului LP. Maluma va interveni prin videoconferinţă din Miami.

Noul disc include 15 piese şi este inspirat de timpul petrecut de Madonna în Lisabona în ultimii ani. Artista va cânta în portugheză, spaniolă şi engleză. Piesa "Medellin" se va auzi live luna viitoare, atunci când Madonna urcă pe scena Eurovision 2019.

Maluma a concertat la Bucureşti în 2018, în cadrul festivalului El Carrusel, la care a urcat pe scenă şi Luis Fonsi.

Citește mai multe despre MadonnaMaluma
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Enrique Iglesias concertează în octombrie la Cluj-Napoca

Enrique Iglesias revine toamna aceasta în România pentru a concerta la Cluj-Napoca. La 3 ani de la show-ul susținut la...

Închide