Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

LP revine în România pentru a susține un nou concert la Arenele Romane

LP va susține vara aceasta un nou concert în România. Pe 24 iunie, artista cunoscută pentru hitul ”Lost On You” va cânta la Arenele Romane din București.

Publicat

pe

Concert LP (Laura Pergolizzi) la Arena Nationala pe 17 iunie 2017 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

LP revine la București pentru a susține cel de-al treilea concert în țara noastră. Primul ei show în România a avut loc în toamna lui 2016, în cadrul festivalului Full Moon. La scurtă vreme, artista a revenit la București pentru a deschide pe 17 iunie 2017 primul concert Kings of Leon în România.

În cadrul show-ului de pe 24 iunie, LP va promova cel mai recent album al său, "Heart to Mouth". Cel de-al cincilea material de studio al Laurei Pergolizzi este o colecție de confesiuni, denumită astfel datorită conexiunii emoționale pe care artista o are cu fiecare melodie pe care o compune și o interpretează.

"Atunci când ajung la microfon și încep să cânt, simt o legătură directă de la inima mea și până la gură. (...) Indiferent dacă sunt piese mai triste sau imnuri dansante, toate melodiile vin din același loc", detalia LP pentru publicația americană Idolator.

"Sunt norocoasă să am un public care înțelege"

Bazându-se pe încrederea câștigată cu greu și folosindu-se de statutul de artist independent care are ceva important de spus, a început să strângă idei pentru acest album încă din 2017, lucrând împreună cu colaboratorul și producătorul piesei ”Lost On You”, Mike Del Rio [Eminem, X Ambasadori, Skylar Gray] și scriitorul Nathaniel Campany. Cu acest disc, LP își scoate toate sentimentele la lumină și sună bine de tot.

"Sunt norocoasă să am un public care înțelege", încheie ea. "Ei pot vedea și auzi că am trecut prin multe pentru a ajunge la acest punct și apeciază asta, pentru că tuturor ni se întâmplă, de la leagăn până la mormânt. Sunt doar aici ca să cânt despre asta. Dacă vă place, minunat, pentru că mie îmi place. Dacă nu, la naiba ", râde LP.

Noul disc include single-uri precum "Recovery" și "Girls Go Wild", melodii pe care le vom auzi cu siguranță și în cadrul concertului de la Arenele Romane.

LP a moștenit dragostea de muzică de la mama ei. Născută în Long Island, New York, în 1981, Laura s-a mutat la New York City și a adoptat numele de scenă LP în 2010. Descoperită de solistul trupei Cracker, David Loewry, și-a produs alături de el, în 2001, primul album, intitulat "Heart-Shaped Scar", urmat fiind, trei ani mai târziu, de "Suburban Sprawl & Alcohol", material discografic la realizarea căruia LP a colaborat cu Linda Perry. "Forever For Now" a fost primul ei album de succes, iar piesa "Into the Wild" a înregistrat 10 milioane de stream-uri doar pe Spotify.

Albumul "Lost On You", ce include cel mai cunoscut single al artistei, a apărut în decembrie 2016. Discul a fost certificat cu platină în Franța și cu aur în Italia și Polonia.

Prețuri bilete la concertul LP de la Arenele Romane:

  • Acces General (presale) - 117 lei
  • Golden Ring (presale) - 171 lei

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte luni, 24 iunie 2019

LP

Loc
Arenele Romane
PUBLICITATE
Comentează

Concerte & turnee

Robbie Williams și Sam Smith vin la București, la festivalul Summer in the City

Pe 3 și 4 iunie, Piața Constituției din București va găzdui unul dintre cele mai mari festivaluri din București: Summer in the City! Headlinerii ediției sunt Robbie Williams și Sam Smith. Află ce alți artiști vor completa lineup-ul.

Publicat

pe

Summer in the City 2023
Summer in the City 2023

Summer in the City dorește să aducă un nou suflu pe piața concertistică din România. Timp de două zile, participanții se vor bucura de concertele live ale unora dintre cei mai apreciați artiști. Headlinerii celor două seri sunt Robbie Williams și Sam Smith cărora li se alătură Editors, LP, Calum Scott, Abby Roberts și mulți alții care vor fi anunțați în curând.

Robbie Williams revine la București după show-ul sold out din aceeași locație din 2015. Hit-uri precum "Let Me Entertain You", "Angels", "Millenium", "She's the One", "I've Been Expecting You" precum și multe altele vor fi cântate din nou în Piața Constituției. Robbie deține și Guinness World Record pentru 1,6 milioane de bilete vândute într-o singură zi, pe lângă faptul că șase dintre albumele sale fac parte din top 100 cele mai bine vândute în Marea Britanie.

Cu 7 single-uri numărul 1 în Marea Britanie și 14 albume de studio numărul 1, 18 Brit Awards și trei MTV European Music Awards, Robbie Williams este unul dintre cei mai mari muzicieni, dar și entertaineri.

Sam Smith este, fără îndoială, unul dintre cei mai mari artiști britanici ai tuturor timpurilor. Cu un Oscar și patru premii Grammy, Sam a primit un American Music Award și un Glob de Aur. Un artist complex ale cărui melodii au adunat miliarde de vizualizări pe platformele de streaming, Sam Smith vine pentru prima dată la București.

Pe scena din Piața Constituției, la Festivalul Summer in the City, vor răsuna "I'm not the only one", "Too Good at Goodbyes" sau "Dancing with a Stranger." "Unholy", recenta sa colaborare cu Kim Petras, i-a adus deja primul loc în topurile din Statele Unite. Melodia este extrasă de pe următorul său album, "Gloria", ce va fi lansat în 2023 și de pe care vom auzi câteva piese la București.

Bilete Summer in the City 2023

Abonamentele pentru Summer in the City vor fi puse în vânzare începând de astăzi, 16 decembrie, la următoarele prețuri:

!! Nu există bilete pe zi

  • Acces general (în picioare) Early Bird: 449 lei, număr limitat de bilete. Ulterior prețurile vor creste de la 499 până la 669 lei în ziua evenimentului
  • Golden Circle (în picioare): 839 lei, număr limitat de bilete. Ulterior prețurile vor creste de la 999 lei pana la 1119 lei până în ziua evenimentului
  • VIP (cu loc in tribuna): 1679 lei - în Tribune. Doar 2.000 de locuri disponibile
Citește în continuare

Trending