Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Poze concert Deep Purple la Cluj-Napoca - 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion

Judas Priest rămâne pe afișul turneului european al lui Ozzy Osbourne și după noua amânare

Judas Priest a confirmat că îl va însoți pe Ozzy Osbourne în viitorul turneu european, chiar și după noua amânare. Concertele lui Ozzy din Europa fuseseră reprogramate pentru luna ianuarie a acestui an, dar au fost amânate din nou, din cauza unor noi probleme de sănătate ale vocalistului.

Concert Judas Priest la Romexpo din Bucuresti pe 1 iulie 2015 (foto: Alex Chelba / InfoMusic.ro)

"No More Tours 2" ar fi trebuit să debuteze anul acesta, pe 30 ianuarie, după ce concertele din cadrul turneului fuseseră reprogramate la această dată în urma unei gripe cu complicații severe suferite de Ozzy Osbourne. O recentă accidentare a lui Ozzy, petrecută în propria casă, a determinat însă o nouă amânare. Muzicianul a fost nevoit să-și reprogrameze încă o dată toate concertele din 2019, spre dezamăgirea fanilor europeni.

Ozzy Osbourne va ajunge în Europa în 2020, alături de Judas Priest

Turneul amânat al lui Ozzy va demara în 2020, noile date ale concertelor urmând a fi anunțate imediat ce starea de sănătate a vocalistului se va stabiliza. Fanii au fost sfătuiți să-și păstreze biletele achiziționate, aceastea rămânând valabile.

Veștile mai puțin bune pentru fanii europeni sunt însoțite, totuși, de un anunț îmbucurător. Judas Priest a anunțat că îl va acompania pe Ozzy Osbourne în turneul european chiar și după această nouă amânare.

"Cu toții îi dorim lui Ozzy o recuperare cât mai rapidă și sperăm că va reveni pe scenă complet sănătos. Turneul Ozzy / Judas Priest din UK și Europa va fi reprogramat în 2020 și imediat ce totul va fi pus la punct vom anunța datele", a anunțat pe Twitter formația Judas Priest.

În vârstă de 70 de ani, Ozzy Osbourne a trecut în ultima perioadă prin mai multe momente dificile din punct de vedere medical. În prezent, acesta se află sub supravegherea doctorilor, ce îi vor monitoriza starea de sănătate până la încheierea perioadei de recuperare.

Trupa Judas Priest va putea fi văzută în concert începând cu luna mai. Formația are programat un turneu cu 32 de show-uri în SUA, ce va debuta pe 3 mai la Seminole Hard Rock Hotel & Casino din Hollywood, Florida.

Judas Priest a susținut patru concerte în România. În 2008 a cântat la B'Estfest Aftershock, în 2011 la Rock The City, iar în 2015 și 2018 la Romexpo, în București.

Citește mai multe despre Judas PriestOzzy Osbourne
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Madonna va cânta la Eurovision 2019 pe un onorariu uriaș

În ipostaza de invitat special, Madonna va urca pe scena Eurovision Song Contest, eveniment ce se va desfășura în luna...

Închide