Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții Loredanei în bootcamp-ul X Factor 2020Cine sunt "cei trei muschetari" alături de care Loredana se îndreaptă spre finala X Factor 2020 Juriul X Factor 2020S-a dat startul eliminărilor de la X Factor 2020; citește rezumatul primului episod de bootcamp Lora și Fuego la FUEGOVELION 2021LORA dansează cu Fuego de Revelion, într-un program oferit de TVR 2 - VIDEO Cornel IlieMarea Unire ZU din 2020 aduce "toți artiștii" pe o scenă, la Antena 1, în cadrul a două spectacole, pe 30 noiembrie și 1 decembrie - VIDEO TEASER Anya Taylor-Joy în trailerul "The Queen's Gambit""The Queen's Gambit" stabilește un record pe Netflix, devenind cea mai vizionată serie Costel la iUmorCostel a vorbit la iUmor despre karma, bormașini și porumbei - VIDEO

Irina Rimes participă la concertul The Motans de la Arenele Romane ca invitat special

Irina Rimes va cânta ca invitat special la "The Motans Grand Concert", primul concert de anvergură din cariera lui Denis Roabeș, artistul The Motans. Evenimentul va avea loc pe 31 mai, la Arenele Romane, iar Irina va face parte dintr-un show suprarealist, un adevărat spectacol de sunete, simțuri și senzații.

Irina Rimes în concertul About Us de la Arenele Romane pe 21 septembrie 2018 │ FOTO: Alexandru Drăgoi / InfoMusic.ro

De asemenea, în deschiderea concertului, spectatorii o vor putea asculta și pe Lucia. Denis Roabeș, artistul The Motans, își propune să creeze odată cu acest concert de la Arene o punte între artă și societate, între fantezie și realitate.

"Pe data de 31 mai am marea plăcere să cânt alături de colegul, prietenul și fratele meu mai mare pe aceeași scenă, la <The Motans - Grand Concert>. Vă așteptăm cu mare drag să cântăm împreună!", a spus Irina.

Născută în Republica Moldova, Irina a început să cânte de pe vremea când era doar o fetiță. După ce a participat într-o celebră competiție muzicală, Irina Rimes și-a dat seama de talentul ei înnăscut de a compune piese. Astfel, a început să își scrie propriile melodii și să se dezvăluie cu adevărat publicului. Single-ul ei de debut, "Visele", a urcat pe poziția #1 în toate topurile comerciale din România.

Irina Rimes este prima artistă din România care a scris două trilogii muzicale: "Iubiri Secrete" și "Trilogia II".  Pe lângă faptul că își compune singură piesele, artista scrie și pentru alți artiști consacrați în România cum ar fi INNA, Antonia sau Andra.

În 2017, Irina lansează primul ei album, "Despre El". Bazat pe poveștile și trăirile personale ale artistei, albumul conține 10 piese, completate de un scurtmetraj. "Bandana" feat. KillaFonic, "Bolnavi amândoi", "Cosmos", "Octombrie Roșu" și "Eroii pieselor noastre" sunt piesele ce alcătuiesc scurtmetrajul albumului. Toate cele cinci melodii au avut rezultate foarte bune atât pe platformele digitale, cât și în topul YouTube Trending, iar single-ul "Bolnavi Amândoi" s-a clasat pe locul I pe radio și pe TV.

Anul 2018 marchează debutul Irinei ca jurat la Vocea României, precum și lansarea celui de-al doilea album, "Cosmos", o colecție de 12 piese lansate sub formatul unei cărți-album ce nu conține doar un simplu CD. Cartea prezintă un set de poezii scrise de Irina însăși, însoțite de o serie de fotografii exclusive cu artista. Irina Rimes este un artist complet, ce a reușit să cucerească inimile românilor de pretutindeni.

Din playlist-ul The Motans - Grand Concert nu vor lipsi piesa de debut "Versus", "Înainte Să Ne Fi Născut", "Jackpot" sau "Weekend" ft. Delia, declarată piesa anului 2017, cu peste 25 de milioane de vizualizări pe YouTube.

The Motans a reușit de-a lungul timpului să creeze o conexiune aparte cu publicul, nu doar prin magia muzicii și a versurilor, ci și a imaginilor pe care le împletește perfect, dăruind experiențe în care oricine se poate regăsi.

Bilete The Motans - Grand Concert - Arenele Romane

Presale:

  • 169 de lei - Categoria A - cu loc pe scaun în sectoarele K și E
  • 129 de lei - Categoria B - fără loc, în fața scenei
  • 89 de lei - Categoria C - în spatele categoriei B, fără loc sau cu loc în arenă (mai puțin în sectoarele K și E)

La preț se va adăuga taxa de bilet de 5 lei.

La intrare:

  • 190 de lei - Categoria A - cu loc pe scaun în sectoarele K și E
  • 150 de lei - Categoria B - fără loc, în fața scenei
  • 100 de lei - Categoria C - în spatele categoriei B, fără loc sau cu loc în arenă (mai puțin în sectoarele K și E)

Posesorii de bilete la categoria A primesc brățară textilă The Motans, un poster color și au acces în locatie cu 30 de minute mai devreme. Posesorii de bilete la categoria B primesc brățara textilă.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Irina RimesLuciaThe Motans
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Sting anunță lansarea noului album "My Songs"

Sting lansează în 2019 un album care reprezintă firul vieții lui prin intermediul cântecelor. "My Songs" conține piese binecunoscute Sting...

Închide