Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România" Serj Tankian (System Of A Down) Live (screenshot)Lineup-ul Download Festival 2021 - Nume mari din muzica rock, metal și alternative Alexandru AndrieșAlexandru Andrieș revine pe scenă, în septembrie va susține un concert în aer liber Stevie NicksStevie Nicks ne roagă să purtăm măști: "Vă rog, nu abandonați lumea asta"

Fiica lui Kurt Cobain scoate la iveală o fotografie cu tatăl său copil

Frances Bean Cobain are grijă deseori să aducă aminte cu onoare de viața tatălui ei, chiar dacă l-a cunoscut doar pentru scurtă vreme. Pe 5 aprilie Frances a postat o fotografie cu Kurt din copilăria sa și un mesaj de conștientizare asupra importanței de a cere ajutor în probleme de sănătate mintală.
Frances Bean Cobain

Frances Bean Cobain

Pe 5 aprilie s-au împlinit 25 de ani de la moartea îndrăgitului solist al trupei Nirvana, Kurt Cobain. Cu ocazia acestei aniversări, fiica sa, Francis Bean Cobain postează o fotografie cu Kurt copil și un mesaj care încurajează oamenii să ceară ajutor când simt că le este afectată sănătatea mintală.

Francis Bean Cobain s-a născut pe 18 august 1992, cu mai puțin de doi ani înainte de moartea tatălui ei din 5 aprilie 1994. Cariera sa a condus-o tot către lumea show-bizului, Frances devenind model și artist vizual. Ea îl amintește deseori pe tatăl ei cu imens respect, fiind singurul copil al cuplului Kurt Cobain - Courtney Love.

Pe 5 aprilie 2019 Frances postează in memoriam Kurt Cobain pe Instagram un mesaj despre importanța ajutorului în probleme de sănătate mintală:

Dacă te lupți cu sănătatea ta mintală și ai nevoie de cineva cu care să vorbești, te rog să nu îți fie frică să îi contactezi pe prietenii, vecinii, părinții, terapeuții tăi sau chiar pe cineva necunoscut de pe Internet. A avea nevoie de ajutor nu este o slăbiciune. Haideți să punem capăt stigmatului și rușinii asociate cu sănătatea mintală.

Pe lângă acest mesaj, Frances a postat și o fotografie cu Kurt Cobain copil, îmbrăcat elegant pentru ședinta foto, fără să menționeze nimic adițional despre fotografie. Mesajul este frumos și trimite către o amintire a inocenței din fiecare din noi, către amintirea că în spatele hainelor și comportamentului de adult cu toții păstrăm în interior un copil curios care are nevoie de iubire și de susținere în această lume agitată.

Kurt Cobain copil

Kurt Cobain copil

Citește mai multe despre Frances Bean CobainKurt Cobain
Flavia Cioceanu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Urmărește înregistrări cu Aerosmith de la incendiarul show din Las Vegas, "Deuces Are Wild" - VIDEO

Aerosmith ne invită la repetiții, în culise și pe scena show-ului "Deuces Are Wild", pregătit special pentru rezidența trupei din...

Închide