Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Ester Peony a cântat pe scena "Eurovision in Concert" din Amsterdam - VIDEO LIVE

"Eurovision in Concert" este un eveniment anual ajuns la cea de-a 11-a ediție. 28 dintre concurenții din acest an de la Eurovision - printre care și Ester Peony - au cântat în fața a peste 4500 de fani ai concursului. Urmăriți înregistrarea momentului live.

Publicat

pe

Ester Peony pe scena Eurovision in Concert la Amsterdam
Ester Peony pe scena Eurovision in Concert la Amsterdam │ FOTO: Eurovision in Concert

Reprezentanta României la Eurovision 2019, Ester Peony a cântat sâmbătă seara, 6 aprilie 2019, la cel mai mare eveniment pre-Eurovision din Europa. Ester a urcat pe scena "Eurovision in concert" din Amsterdam alături de alți 27 dintre artiștii care vor concura la Tel Aviv, cântând piesa "On a Sunday" în fața a peste 4500 de fani ai concursului muzical.

Dana International, câștigătoarea Eurovision 1998, a fost invitata de onoare a serii. Gazda concertului din acest an, Cornald Maas, comentatorul olandez al concursului, a făcut echipă cu Marlayne, cea care a reprezentat Olanda la Eurovision Song Contest 1999 cu piesa "One good Reason", obținând atunci locul al 8-lea.

Cea de-a 11-a ediție a evenimentului "Eurovision in concert" s-a desfășurat la AFAS, sala de spectacole care a găzduit Junior Eurovision Song Contest 2012. Concurenții din acest an au participat la întâlniri cu presa, interviuri și sesiuni foto înainte de a-și interpreta piesele în fața fanilor Eurovision aflați la Amsterdam.

"Am mari emoții pentru seara de sâmbătă, când voi urca pentru prima dată pe scenă alături de mai mulți concurenți Esc 2019 la cel mai mare pre-party dedicat fenomenului. Eurovision in Concert e un eveniment uriaș, iar publicul din Amsterdam contribuie din plin, așa că abia aștept să-l cunosc!", mărturisea Ester Peony înainte să plece Amsterdam.

RECOMANDARE: Urmărește interviul acordat de Ester Peony publicației noastre

Participarea lui Ester Peony la acest eveniment face parte din turneul internațional de promovare a piesei României pentru Eurovision. După Amsterdam, artista va cânta la Madrid.

Urmărește video live Ester Peony - "On a Sunday" la "Eurovision in Concert" Amsterdam

Sub sloganul "Dare to dream", Eurovision Song Contest 2019 va avea loc la Tel Aviv, cu semifinalele pe 14 şi 16 mai şi finala pe 18 mai. La ediția cu numărul 64 a competiției muzicale, alături de România s-au mai înscris 41 de țări. Precedenta ediţie a competiţiei muzicale a fost câştigată de reprezentanta Israelului, Netta, cu piesa "Toy".

Comentează

Trending