Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic Bucharest - One Heart. One StoryiMapp Bucharest 2020 se ține online, în cadrul proiectului Bucharest - One Heart. One Story Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă la debutul anului școlar 2020: "Practicile și atmosfera din școli nu sunt propice actului de învățare"

Ester Peony a cântat pe scena "Eurovision in Concert" din Amsterdam - VIDEO LIVE

"Eurovision in Concert" este un eveniment anual ajuns la cea de-a 11-a ediție. 28 dintre concurenții din acest an de la Eurovision - printre care și Ester Peony - au cântat în fața a peste 4500 de fani ai concursului. Urmăriți înregistrarea momentului live.
Ester Peony pe scena Eurovision in Concert la Amsterdam

Ester Peony pe scena Eurovision in Concert la Amsterdam (foto: Eurovision in Concert)

Reprezentanta României la Eurovision 2019, Ester Peony a cântat sâmbătă seara, 6 aprilie 2019, la cel mai mare eveniment pre-Eurovision din Europa. Ester a urcat pe scena "Eurovision in concert" din Amsterdam alături de alți 27 dintre artiștii care vor concura la Tel Aviv, cântând piesa "On a Sunday" în fața a peste 4500 de fani ai concursului muzical.

Dana International, câștigătoarea Eurovision 1998, a fost invitata de onoare a serii. Gazda concertului din acest an, Cornald Maas, comentatorul olandez al concursului, a făcut echipă cu Marlayne, cea care a reprezentat Olanda la Eurovision Song Contest 1999 cu piesa "One good Reason", obținând atunci locul al 8-lea.

Cea de-a 11-a ediție a evenimentului "Eurovision in concert" s-a desfășurat la AFAS, sala de spectacole care a găzduit Junior Eurovision Song Contest 2012. Concurenții din acest an au participat la întâlniri cu presa, interviuri și sesiuni foto înainte de a-și interpreta piesele în fața fanilor Eurovision aflați la Amsterdam.

"Am mari emoții pentru seara de sâmbătă, când voi urca pentru prima dată pe scenă alături de mai mulți concurenți Esc 2019 la cel mai mare pre-party dedicat fenomenului. Eurovision in Concert e un eveniment uriaș, iar publicul din Amsterdam contribuie din plin, așa că abia aștept să-l cunosc!", mărturisea Ester Peony înainte să plece Amsterdam.

RECOMANDARE: Urmărește interviul acordat de Ester Peony publicației noastre

Participarea lui Ester Peony la acest eveniment face parte din turneul internațional de promovare a piesei României pentru Eurovision. După Amsterdam, artista va cânta la Madrid.

Urmărește video live Ester Peony - "On a Sunday" la "Eurovision in Concert" Amsterdam

Sub sloganul "Dare to dream", Eurovision Song Contest 2019 va avea loc la Tel Aviv, cu semifinalele pe 14 şi 16 mai şi finala pe 18 mai. La ediția cu numărul 64 a competiției muzicale, alături de România s-au mai înscris 41 de țări. Precedenta ediţie a competiţiei muzicale a fost câştigată de reprezentanta Israelului, Netta, cu piesa "Toy".

Citește mai multe despre Ester Peony
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ozzy Osbourne îşi amână toate concertele din 2019, după un accident suferit acasă

Ozzy Osbourne nu trece prin cele mai bune momente ale sale şi după ce a început anul cu complicaţii severe...

Închide