Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii INFO CONCERT:
James Arthur
David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

Enrique Iglesias concertează în octombrie la Cluj-Napoca

Enrique Iglesias revine toamna aceasta în România pentru a concerta la Cluj-Napoca. La 3 ani de la show-ul susținut la București, îndrăgitul cântăreț de muzică latino va urca pe scena de la BT Arena. Concertul va avea loc pe 29 octombrie și va oferi clujenilor ocazia de a-i asculta live toate hiturile.

Concert Enrique Iglesias la Romexpo Bucuresti pe 12 mai 2016 (foto: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro)

La 17 ani de la primul său concert în România și la 3 ani de la show-ul susținut la Romexpo, Enrique Iglesias revine în țara noastră pentru a ne încânta cu cele mai apreciate melodii din vastul său repertoriu. "All The Hits Live" este turneul ce îl aduce pe artist la Cluj-Napoca, setlistul concertului de pe 29 octombrie urmând să cuprindă astfel hituri precum "I'm a Freak", "Heartbeat", "Duele el Corazón", "Bailamos", "El Perdedor", "Tonight (I'm Lovin' You)", "Súbeme la Radio", "Hero", "El Perdón" și "Bailando".

Bilete la concertul Enrique Iglesias din Cluj-Napoca:

  • VIP - 359 lei
  • Categoria 1 - 269 lei
  • Categoria 2 - 224 lei
  • Categoria 3 - 179 lei
  • Categoria 4 - 135 lei

Enrique Iglesias a fost desemnat artistul latino cu cele mai multe hituri în topul Hot Latin Songs. Nu mai puțin de 27 de melodii ale cântărețului, lansate în perioada 2 decembrie 1995 – 27 ianuarie 2018 s-au clasat pe prima poziție în topul Billboard. De asemenea, Guinness World Records a certificat hitul "Bailando" pentru cea mai lungă staționare în topul Hot Latin Songs, piesa menținându-se pe primul loc timp de 41 de săptămâni consecutive.

În vârstă de 43 de ani, Enrique Iglesias este supranumit "Regele muzicii latino-pop". În cei peste 20 de ani de carieră, acesta a vândut 170 de milioane de albume și single-uri, numărându-se printre cei mai bine vânduți artiști spanioli din toate timpurile. Enrique are în palmares și 150 de single-uri plasate pe prima poziție în topurile Billboard, precum și 6 premii Grammy, 10 World Music Awards și 6 trofee din partea MTV.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Enrique Iglesias
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Muse și Soundgarden s-au bucurat de o creștere în popularitate grație primei fotografii a unei găuri negre

"Powehi", aka prima gaură neagră fotogafiată, a marcat un moment important nu doar pentru comunitatea științifică, ci și pentru Muse...

Închide