Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Elon Musk lansează o piesă-pamflet numită "RIP Harambe"

Investitorul, inginerul și antrepenorul motivațional Elon Musk își mai petrece timpul și jucându-se, nu doar muncind pentru viitorul umanității. Piesa-pamflet "RIP Harambe" este o combinație de rap și synth-pop, cu versuri dedicate controversei stârnite de uciderea gorilei Harambe de la grădina zoologică din Cincinatti.

Publicat

pe

Elon Musk
Elon Musk

Din categoria "ce îi mai trăznește prin cap lui Elon Musk" avem acum o piesă rap care a fost lansată pe SoundCloud de CEO-ul Tesla și SpaceX, sub labelul fictiv "Emo G". Pe lângă multiplele sale statuturi de inginer, antreprenor și investitor, Elon s-a gândit să își pună în valoare și abilitățile umoristice și muzicale, printr-o piesă dedicată gorilei Harambe care a fost ucisă în 2016 la grădina zoologică din Cincinatti.

Piesa de două minute și tot ce ține de postarea ei pe rețelele de socializare ale lui Musk îi pun în evidență latura umoristică și poate de dorința de a mai ieși uneori din zona prea serioasă a vieții. Nu putem spune exact cine cântă, dacă este vocea lui sau a altcuiva, din pricina efectului de auto-tune, dar putem distinge versurile care spun “RIP Harambe/Sipping on some Bombay/We on our way to heaven/Amen, Amen.” Bombay este o marcă de gin populară printre rapperi se pare, iar Harambe este gorila care a fost ucisă în 2016 la grădina zoologică din Cincinatti după ce un copil a căzut în țarcul ei, incident în urma căruia s-au stârnit multiple controverse.

Musk spune ca această piesă ar putea fi "cea mai bună creație a sa". Dincolo de mașinile electrice și aeronavele care vor duce oamenii pe Marte, desigur. Ne gândim totuși că Elon Musk are tot dreptul să își permită astfel de glumițe și pamflete, având în vedere contribuția ce și-o aduce către evoluția științei și tehnologiei. Adulții geniali au întotdeauna un copil interior care știe să iasă la suprafață atunci când e nevoie de el.

Trending