Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

DJ-ul cu cele mai multe live-uri în 2018 a fost și în România

Conform unui studiu realizat de platforma Festicket, care ia în calcul 500 de nume și 1200 de festivaluri, Nina Kraviz conduce după numărul de participări la festivalurile de muzică din 2018. Publicul român a urmărit-o în acțiune chiar anul trecut la Untold, legăturile Ninei cu România datând din 2013, de la un eveniment cu line-up exclusiv feminin.

Publicat

pe

Nina Kravitz
Nina Kravitz │ FOTO: Dan Medhurst www.facebook.com

Nina Kraviz este o apreciată interpretă, producătoare și DJ-iță din Rusia, ce și-a început cariera în 2008. A fost una dintre primele femei care au reușit să ajungă headlineri, impresionând audiența și criticii prin seturile ei energice, infuzate cu ghetto house, old-school hardcore, footwork, trance, acid și drum’n’bass.

"Atunci când sunt pe scenă, simt că sunt vie. Toate canalele mele sunt deschise. Oamenii cred că sunt sub efectul unor substanțe, dar nu sunt - pur și simplu mă bucur cu adevărat de experiență", mărturisea Nina într-un interviu pentru The Guardian.

Tânăra DJ-iță și-a lansat albumul de debut în 2012, iar din 2014 are propriul label, Trip. Anul trecut a susținut un set la Marele Zid Chinezesc, iar în prezent lucrează la muzică nouă.

"Cred că oamenii sunt atrași în special de energia pe care o aduc. Iar dacă oamenilor le place energia mea, acesta este cel mai frumos compliment pe care l-aș putea primi", crede Nina.

Nina Kraviz a avut în 2018 cele mai multe gig-uri

Conform site-ului Festicket, starul techno din Rusia a avut în 2018 cele mai multe gig-uri, 35 de perfomance-uri de festival, acesta fiind și motivul pentru care s-a așezat confortabil în TOP 100 DJ MAG. În acest clasament e urmată de Amelie Lens, cu 27 de show-uri, o creștere incredibilă față de anul 2017, când artista din Belgia marca doar 4 evenimente.

Armin Van Buuren și Charlotte de Witte se regăsesc în clasamentul Festicket cu câte 26, respectiv 24 de set-uri live la festivalurile din 2018.

În acest sondaj au intrat și trupe ca The Killers, cu 18 gig-uri, sau Arctic Monkeys cu 16, fiind încadrate la categoria "non-electronic acts".

Kraviz e o prezență obișnuită la evenimente precum: Untold, Time Warp, Maximum Pressure și Junction 2, festival la care ajuns anul trecut.

Dacă ați văzut-o anul trecut la Untold, o să întelegeți rezultatele sondajului și veți număra zilele până la ediția din 2019.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri joi, 1 august 2019

UNTOLD Festival 2019

Loc
Cluj Arena
PUBLICITATE
Comentează

Concerte & turnee

Neversea 2022 a găzduit în prima zi peste 60.000 de persoane

Peste 60.000 de fani din România și din străinătate au ajuns la malul Mării Negre în prima zi de Neversea 2022. Porțile celui mai mare festival organizat pe o plajă din Europa au fost deschise joi, 7 iulie.

Publicat

pe

Neversea 2022 - Prima zi
Neversea 2022 - Prima zi │ FOTO: Neversea

A patra ediție a Neversea a oferit în prima zi mixul perfect de genuri muzicale, mare, apusuri și răsărituri unice și experiențe memorabile alături de prieteni și artiști români și internaționali de top.

Alesso și-a sărbătorit ziua de naștere la Neversea 2022

Unul dintre cei mai book-uți artiști din 2022, Alesso, a fost sărbătorit pe mainstage de fanii veniți din toată lumea. DJ-ul și producătorul suedez, care a împlinit ieri 32 de ani, a fost așteptat cu mult entuziasm de mulțime. De ziua lui, artistul a făcut un cadou minunat fanilor săi un live set în care a inclus cele mai cunsocute piese din discografia sa, de la ,"Calling (Lose My Mind)", "Under Control", "If I Lose My Self" până la "When I’m Gone" (feat. Katy Perry) și noul succes de top "Word" (feat. Zara Larson).

DJ-ul suedez a declarat că este emoționat de modul în care a fost primit de fanii Neversea, fiind entuziasmat de reacția celor care l-au așteptat și văzut pe mainstage. Danny Avila, KSHMR, Madeon, Tchami, The Motans, Partydul Kiss FM & WRS (Special Guest) și Umet Ozcan au completat line-up-ul pe mainstage-ul Neversea.

Aflat în premieră la un festival în România, francezul Madeon a oferit fanilor Neversea un live set special în care a inclus piesele din albumul "Good Faith", nominalizat la premiile Grammy la categoria Best Electronic Albu.

Ca de fiecare dată, KSHMR a reușit să-și cucerească publicul, iar în 2022 a continuat tradiția și a inclus în show-ul său o piesă în limba română, "Dragostea din Tei" (O-zone).

Neversea 2022 - Prima zi

Neversea 2022 - Prima zi │ FOTO: Neversea

Artiștii de la The Ark, Daydreaming, Oasis și Temple au completat line-up-ul primei zile de Neversea

Scena The Ark a fost centrul distracției în prima zi a festivalului Neversea pentru iubitorii de rap, trap, breakbeat și dubstep. Cele mai mari trupe și cei mai iubiți artiști care cântă aceste stiluri musicale au oferit momente spectaculoase fanilor.

Paraziții, Macanache, Șuie Paparude, DJ Shiver, YnY Sebi, Phunk B, Troy Berkley & Blabbermouf, Arkanian x Azrael Golden x Zannidache au dus atmosfera de festival la nivelul următor cu show-urile live.

Scena "Temple" a fost la propriu un templu pentru fanii culturii underground techno. Germanul Paul Kalkbrenner (Live Headliner), Nina Kraviz, Sublee b2b Cap au reușit să ofere o experiențe memorabile fanilor acestui gen.

Neversea 2022

Neversea 2022 │ FOTO: Neversea

DJ-ul și producătorul german Paul Kalkbrenner a fost prezent pentru prima oară la festivalul Neversea și a făcut un show live spectaculos timp de 2 ore și a hipnotizat publicul.

Pe scena Daydreaming, în prima zi a festivalului Neversea, au ajuns: Audiofly, Caleesi & Sarah Kreis, Dizharmonia, El Mundo, Julian M, Oliver Koletzki, iar la scena Oasis, Anna Tur, Claptone, Elchinsoul b2b Kattia, Ferreck Dawn, Mike Kross, Noel Holler b2b Toby Romeo, Nusha, Paul Damixie și Terry Golden au oferit fanilor Neversea sound-ul deep house până la răsărit.

Pentru cea de-a patra ediție a Neversea, organizatorii festivalului și autoritățile locale au lucrat împreună pentru a se asigura că toată lumea va fi în siguranță la cea mai mare petrecere de la malul Mării Negre.

Lineup-ul Neversea 2022 pentru cea de-a doua zi a festivalului

În această seară, artista spaniolă B Jones va deschide mainstage-ul festivalului, urmată de DJ Dark & Menthol, Smiley, Parov Stelar, ZHU, Don Diablo, Nicky Romero și Quintino. Scenele secundare găzduiesc la rândul lor artiști de top din lumea muzicii electronice underground precum Christian Loffler, Hernan Cattaneo, HVOB, Kasia, Raresh, Netsky, Malaa, Grasu XXL, Deliric X Silent Muse Orchestra, Killa Fonic și mulți alții.

Citește în continuare

Trending