Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

DJ-ul cu cele mai multe live-uri în 2018 a fost și în România

Conform unui studiu realizat de platforma Festicket, care ia în calcul 500 de nume și 1200 de festivaluri, Nina Kraviz conduce după numărul de participări la festivalurile de muzică din 2018. Publicul român a urmărit-o în acțiune chiar anul trecut la Untold, legăturile Ninei cu România datând din 2013, de la un eveniment cu line-up exclusiv feminin.
Nina Kravitz

Nina Kravitz (foto: Dan Medhurst)

Nina Kraviz este o apreciată interpretă, producătoare și DJ-iță din Rusia, ce și-a început cariera în 2008. A fost una dintre primele femei care au reușit să ajungă headlineri, impresionând audiența și criticii prin seturile ei energice, infuzate cu ghetto house, old-school hardcore, footwork, trance, acid și drum’n’bass.

"Atunci când sunt pe scenă, simt că sunt vie. Toate canalele mele sunt deschise. Oamenii cred că sunt sub efectul unor substanțe, dar nu sunt - pur și simplu mă bucur cu adevărat de experiență", mărturisea Nina într-un interviu pentru The Guardian.

Tânăra DJ-iță și-a lansat albumul de debut în 2012, iar din 2014 are propriul label, Trip. Anul trecut a susținut un set la Marele Zid Chinezesc, iar în prezent lucrează la muzică nouă.

"Cred că oamenii sunt atrași în special de energia pe care o aduc. Iar dacă oamenilor le place energia mea, acesta este cel mai frumos compliment pe care l-aș putea primi", crede Nina.

Nina Kraviz a avut în 2018 cele mai multe gig-uri

Conform site-ului Festicket, starul techno din Rusia a avut în 2018 cele mai multe gig-uri, 35 de perfomance-uri de festival, acesta fiind și motivul pentru care s-a așezat confortabil în TOP 100 DJ MAG. În acest clasament e urmată de Amelie Lens, cu 27 de show-uri, o creștere incredibilă față de anul 2017, când artista din Belgia marca doar 4 evenimente.

Armin Van Buuren și Charlotte de Witte se regăsesc în clasamentul Festicket cu câte 26, respectiv 24 de set-uri live la festivalurile din 2018.

În acest sondaj au intrat și trupe ca The Killers, cu 18 gig-uri, sau Arctic Monkeys cu 16, fiind încadrate la categoria "non-electronic acts".

Kraviz e o prezență obișnuită la evenimente precum: Untold, Time Warp, Maximum Pressure și Junction 2, festival la care ajuns anul trecut.

Dacă ați văzut-o anul trecut la Untold, o să întelegeți rezultatele sondajului și veți număra zilele până la ediția din 2019.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Nina Kraviz
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Castelul Peleș va reprezenta un capitol din povestea UNTOLD - OXIA va mixa timp de 5 ore

Unul dintre cele mai cunoscute obiective turistice ale României, Castelul Peleș, devine pentru câteva ore parte din povestea UNTOLD și...

Închide