Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Lakeetra Knowles în audițiile de la X Factor 2020Rudă cu Beyoncé, Lakeetra Knowles a cucerit juriul de la X Factor 2020 - VIDEO Juriul X Factor 2020X Factor 2020 a ajuns la cea de-a opta rundă de audiții; citește rezumatul emisiunii Eddie Vedder (Pearl Jam) cântând la MTV Unplugged (1992)Urmărește emblematicul concert Pearl Jam de la MTV Unplugged - VIDEO Măștile din Finala Masked Singer RomâniaLeoaica, Corbul, Panda sau Căpcăunul din Finala Masked Singer România îl fac pe Codin Maticiuc să-și recunoscă obsesia Whitney Houston în videoclipul ”I Will Always Love You”Un videoclip Whitney Houston a depășit pragul de un miliard de vizualizări pe YouTube Brian May este "recunoscător să fie în viață" după o hemoragie la stomac

DELIA va participa la concertul "Nocturn", pregătit de Carla’s Dreams la Romexpo

Delia va urca pe scenă alături de trupa Carla’s Dreams, cu prilejul primului concert de anvergură, Nocturn, pe 18 mai 2019, la Romexpo. Află detalii despre noile categorii de bilete lansate.

Delia în concert la Cerbul de Aur pe 31 august 2018 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Organizatorii concertului "Nocturn" au anunțat un nou invitat special ce va urca pe scena de la Romexpo pe 18 mai 2019, după Antonia, Mark Stam și Vanotek. Cel de-al patrulea artist Global confirmat este Delia Matache, colega lui Carla's Dreams în juriul X Factor România.

Delia va urca pe scena de la Romexpo pentru un moment special. Colaborarea celor doi este foarte strânsă, lansând numeroase piese împreună: "Cum ne noi", "Inima", "Da, mama", "Fata lui tata", "Sună-mă".

Cântăreața a lansat de curând piesa "Rămâi" cu The Motans și se află în turneul național "Acadelia", după conceptul prezentat anul trecut la Sala Palatului în trei concerte.

Supliment VIP disponibil cu orice tip de bilet achiziționat

Special pentru fanii Carla’s Dreams, organizatorii au pus în vânzare două suplimente aparte la prețul de 100 de lei fiecare: VIP și Fan Zone. Acestea sunt valabile doar însoțite de bilete cumpărate anterior, indiferent de categorie.

  • Suplimentul VIP permite accesul pe platforma VIP și include poster cu autograf, brățară personalizată, acces mai devreme cu 30 de minute în locație.
  • Suplimentul Fan Zone oferă acces fix lângă scenă, poster cu autograf, brățară personalizată, posibilitatea de acces cu 30 de minute mai devreme, fotograf dedicat cu poze trimise ulterior pe mail. Și acest supliment este valabil doar cu bilet deja cumpărat.

Categoriile de bilete sunt listate mai jos, putând fi cumpărate via agenda:

  • Categoria A - 300 lei
  • Categoria B - 159 lei
  • Categoria C - 79 lei
  • Categoria D - 59 lei

Recent, Carla’s Dreams a continuat seria "Nocturn" cu piesa "ITSOVA", al cărei videoclip poate fi vizionat mai jos:

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Carla's DreamsDelia Matache
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Elon Musk lansează o piesă-pamflet numită "RIP Harambe"

Investitorul, inginerul și antrepenorul motivațional Elon Musk își mai petrece timpul și jucându-se, nu doar muncind pentru viitorul umanității. Piesa-pamflet...

Închide