Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO JurjakStreet Delivery 2020 | Concerte cu ReSoluții - Programul pe zile Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

DELIA va participa la concertul "Nocturn", pregătit de Carla’s Dreams la Romexpo

Delia va urca pe scenă alături de trupa Carla’s Dreams, cu prilejul primului concert de anvergură, Nocturn, pe 18 mai 2019, la Romexpo. Află detalii despre noile categorii de bilete lansate.

Delia în concert la Cerbul de Aur pe 31 august 2018 (foto: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro)

Organizatorii concertului "Nocturn" au anunțat un nou invitat special ce va urca pe scena de la Romexpo pe 18 mai 2019, după Antonia, Mark Stam și Vanotek. Cel de-al patrulea artist Global confirmat este Delia Matache, colega lui Carla's Dreams în juriul X Factor România.

Delia va urca pe scena de la Romexpo pentru un moment special. Colaborarea celor doi este foarte strânsă, lansând numeroase piese împreună: "Cum ne noi", "Inima", "Da, mama", "Fata lui tata", "Sună-mă".

Cântăreața a lansat de curând piesa "Rămâi" cu The Motans și se află în turneul național "Acadelia", după conceptul prezentat anul trecut la Sala Palatului în trei concerte.

Supliment VIP disponibil cu orice tip de bilet achiziționat

Special pentru fanii Carla’s Dreams, organizatorii au pus în vânzare două suplimente aparte la prețul de 100 de lei fiecare: VIP și Fan Zone. Acestea sunt valabile doar însoțite de bilete cumpărate anterior, indiferent de categorie.

  • Suplimentul VIP permite accesul pe platforma VIP și include poster cu autograf, brățară personalizată, acces mai devreme cu 30 de minute în locație.
  • Suplimentul Fan Zone oferă acces fix lângă scenă, poster cu autograf, brățară personalizată, posibilitatea de acces cu 30 de minute mai devreme, fotograf dedicat cu poze trimise ulterior pe mail. Și acest supliment este valabil doar cu bilet deja cumpărat.

Categoriile de bilete sunt listate mai jos, putând fi cumpărate via agenda:

  • Categoria A - 300 lei
  • Categoria B - 159 lei
  • Categoria C - 79 lei
  • Categoria D - 59 lei

Recent, Carla’s Dreams a continuat seria "Nocturn" cu piesa "ITSOVA", al cărei videoclip poate fi vizionat mai jos:

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Carla's DreamsDelia Matache
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Elon Musk lansează o piesă-pamflet numită "RIP Harambe"

Investitorul, inginerul și antrepenorul motivațional Elon Musk își mai petrece timpul și jucându-se, nu doar muncind pentru viitorul umanității. Piesa-pamflet...

Închide