Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna" Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals" Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod

David Lee Roth prezintă live remixul "Jump" alături de Armin van Buuren

Faimoasa piesă "Jump" a trupei rock Van Halen a fost remixată de Armin van Buuren. David Lee Roth, solistul trupei rock, a urcat pe scenă la reprezentația piesei din cadrul festivalului Ultra Music Festival din Miami.
David Lee Roth și Armin van Buuren

David Lee Roth și Armin van Buuren

V-ați fi gândit vreodată că David Lee Roth, solistul trupei Van Halen, este fan al muzicii dance? Aceasta este poanta pe care o lansează solistul în debutul unui interviu pentru publicația Rolling Stone, în care spune că acesta este motivul disonanțelor cu Eddie Van Halen de-a lungul timpului, pasiunea sa pentru muzica dance.

Prin urmare, David Lee Roth se duce mai departe în zona dance, prezentând alături de Armin van Buuren remixul "Jump" pe scena festivalului Ultra Music Festival 2019 din Miami.

Piesa originală a fost scrisă de membrii trupei în anul 1983, inspirați fiind de o știre despre un sinucigaș care amenința că se va arunca de pe o clădire și de mulțimea de oameni care îl privea. Îndemnul "Go ahead and jump" și versurile piesei au fost adaptate în direcția iubirii dintre o femeie și un bărbat, în timp piesa devenind una dintre cele mai cunoscute și apreciate piese ale trupei.

În interviul acordat revistei Rolling Stone, David Lee și Armin, puși pe glume, vorbesc despre contextul în care s-a ajuns la remix. DJ-ul olandez a recunoscut că s-a arătat încântat de propunerea de a remixa o piesă care era super hit pe vremea copilăriei sale. Provocarea a fost aceea de a aduce o piesă din 1983 în feelingul modern al lui 2019, iar Roth s-a arătat deschis la aceasta inițiativă, spunând chiar că acest proiect ar reprezenta un pas înainte pentru pacea mondială. Pe deasupra, Van Halen și van Buuren au amândoi rădăcini olandeze, așa că punerea lor împreună prin intermediul muzicii nu este cu siguranță întâmplătoare.

Atunci când piesa a fost gata, iar Armin van Buuren a trimis-o membrilor Van Halen, acesta nu se aștepta la un răspuns atât de entuziast din partea lor, neștiind că David Lee Roth iubește muzica dance și este familiar chiar cu muzica lui. Lui David Lee Roth i-a plăcut remixul și s-a hotărât să se alăture DJ-ului pe scenă la Ultra Music Festival 2019 în Miami pentru a cânta piesa alături de el. Întrebați de revista Rolling Stone dacă au de gând să continue și cu altă piesă, răspunsul a fost afirmativ. Cei doi se gândesc să facă un remix și pentru piesa "Panama".

Vezi video cu David Lee Roth și Armin van Buuren prezentând remixul "Jump"

Armin van Buuren ne oferă înregistrarea video a întregului set susținut la festivalul din Miami, set ce se deschide cu remixul în cauză.

Citește mai multe despre Armin van BuurenDavid Lee Roth
Flavia Cioceanu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
De ce și-a lăsat din nou plete Bruce Dickinson (Iron Maiden)

Aflat într-un turneu de promovare a cărții autobiografice "What Does This Button Do?", Bruce Dickinson a răspuns curiozității unui fan...

Închide