Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals" Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO

Concert Zoli Toth - One Man Show la Arcub

Artistul multi-talent Zoli Toth revine în 2019 cu un nou proiect experimental solo numit "Home Alone". Il puteți urmări cu o suită de instrumente precum sintetizatoare, vibrafon, tobe și alte instrumente de percuție pe 12 aprilie la Arcub.

Zoli Toth in concert la Sala Radio.

Zoli Toth a devenit faimos în cadrul proiectului Sistem - trupa pe butoaie, după care începând cu anul 2014 și-a demarat propriul proiect solo sub numele de Zoli Toth Project. De atunci și până acum s-a implicat activ în diferite acțiuni neconvenționale din domeniul show-bizului precum spectacolele „Bach in ShowBiz” sau "The Bach Files" cu reinterpretări moderne ale unor compoziții Bach.

„Senzații” din 2017 a fost un alt show unic, care a combinat sonorități industriale produse de lovirea energică a nicovalelor, cuvelor de inox și a butoaielor de metal, cu cele calde, rezultate din acompaniamentul orchestrei simfonice, și cu sound-ul modern, electro, al sintetizatoarelor.

În 2019 Zoli Toth se bazează exclusiv pe sine și livrează publicului un one-man-show în care va folosi sintetizatoare, instrumente diverse de percuție și vibrafon, pentru a reda viziunea sa prezentă asupra muzicii, după melanjul de experiențe muzicale din trecut.

Iată ce spune Zoli despre proiectul Home Alone:

"Soundul este industrial şi electro, ritmul pieselor oscilează între lent și galopant, armoniile împrumută elemente din muzica clasică, iar liniile melodice spun povești. Muzica mea spune povești care te scot, timp de o oră, din povestea ta.

Home Alone, un one man show în care îmblânzesc muzica (sau invers) și o fac să răsune chiar și din butoaie, tigăi sau jante de mașină, alături de tobe clasice, sintetizatoarea și vibrafon. Pentru că văd toate sunetele, Home Alone a devenit și o experiență vizuală care transpune muzica în culoare și lumină."

Citește mai multe despre Zoli Toth
Flavia Cioceanu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Mick Jagger se recuperează în spital după o operație reușită

Mick Jagger a suferit joi o intervenție chirurgicală pe cord, pentru înlocuirea unei valve. Vocalistul The Rolling Stones este ținut...

Închide