Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concert Zoli Toth - One Man Show la Arcub

Artistul multi-talent Zoli Toth revine în 2019 cu un nou proiect experimental solo numit "Home Alone". Il puteți urmări cu o suită de instrumente precum sintetizatoare, vibrafon, tobe și alte instrumente de percuție pe 12 aprilie la Arcub.

Publicat

pe

Zoli Toth in concert la Sala Radio.

Zoli Toth a devenit faimos în cadrul proiectului Sistem - trupa pe butoaie, după care începând cu anul 2014 și-a demarat propriul proiect solo sub numele de Zoli Toth Project. De atunci și până acum s-a implicat activ în diferite acțiuni neconvenționale din domeniul show-bizului precum spectacolele „Bach in ShowBiz” sau "The Bach Files" cu reinterpretări moderne ale unor compoziții Bach.

„Senzații” din 2017 a fost un alt show unic, care a combinat sonorități industriale produse de lovirea energică a nicovalelor, cuvelor de inox și a butoaielor de metal, cu cele calde, rezultate din acompaniamentul orchestrei simfonice, și cu sound-ul modern, electro, al sintetizatoarelor.

În 2019 Zoli Toth se bazează exclusiv pe sine și livrează publicului un one-man-show în care va folosi sintetizatoare, instrumente diverse de percuție și vibrafon, pentru a reda viziunea sa prezentă asupra muzicii, după melanjul de experiențe muzicale din trecut.

Iată ce spune Zoli despre proiectul Home Alone:

"Soundul este industrial şi electro, ritmul pieselor oscilează între lent și galopant, armoniile împrumută elemente din muzica clasică, iar liniile melodice spun povești. Muzica mea spune povești care te scot, timp de o oră, din povestea ta.

Home Alone, un one man show în care îmblânzesc muzica (sau invers) și o fac să răsune chiar și din butoaie, tigăi sau jante de mașină, alături de tobe clasice, sintetizatoarea și vibrafon. Pentru că văd toate sunetele, Home Alone a devenit și o experiență vizuală care transpune muzica în culoare și lumină."

Trending