Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Ascultă-l pe Chester Bennington cântând a cappella piesa "One More Light" - AUDIO

Vocea lui Chester Bennington poate fi ascultată pe o versiune fără instrumental a piesei "One More Light", recent apărută online. Aceasta este una dintre ultimele piese lansate de Linkin Park înainte de moartea lui Chester.
Chester Bennington

Chester Bennington - Linkin Park în concert la București pe 6 iunie 2012 (foto: Ionut Paraschiv / InfoMusic)

Piesa "One More Light" este inclusă pe albumul cu același titlu, lansat de Linkin Park în 2017. Melodia a fost certificată cu aur la sfârșitul lunii februarie pentru vânzări ce au depășit 500.000 de exemplare.

De la moartea lui Chester Bennington, Linkin Park nu a mai lansat nicio piesă. Regretatul solist a apărut, însă, post-mortem pe piesa lui Mark Morton de la Lamb of God, "Cross Off". Acesta a povestit despre colaborarea cu Chester într-un interviu acordat publicației Loudwire.

"Nu îl cunoșteam deloc pe Chester înainte să începem să lucrăm la această piesă. Am avut un ritm bun din punct de vedere creativ încă de la început. Nu poți planifica asta, nu poți paria pe asta, nu poți cumpăra asta și nu te poți preface. Ori ești pe aceeași frecvență cu cineva, ori nu ești", a declarat Morton.

Versiunea a capella a piesei "One More Light" evidențiază emoția transmisă de vocea lui Chester, fanii arătându-și aprecierea pentru regretatul vocalist prin comentarii precum: "vocea unui înger" și "e pur și simplu minunat".

AUDIO: Linkin Park (doar vocea lui Chester Bennington) - "One More Light"

La aproape doi ani de la moartea lui Chester Bennington, viitorul trupei Linkin Park rămâne incert. Mike Shinoda a vorbit despre acest subiect cu prilejul fiecărui interviu sau discuții cu fanii, fără a putea oferi un răspuns definitiv.

Într-un interviu recent, artistul a fost întrebat dacă este în căutarea unui solist nou. Mike Shinoda a declarat pentru postul de radio Rock Antenne:

"Nu este scopul meu în acest moment. Cred că trebuie să vină natural. Și dacă vom găsi o persoană minunată, cu o personalitate artistică potrivită, atunci vom încerca să lucrăm împreună."

Citește mai multe despre Chester BenningtonLinkin Park
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Celine Dion anunță turneul mondial "Courage" și un nou album

După trei ani de pauză, Celine Dion revine cu planuri mari în fața publicului, dezvăluind un amplu turneu mondial în...

Închide