Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic Bucharest - One Heart. One StoryiMapp Bucharest 2020 se ține online, în cadrul proiectului Bucharest - One Heart. One Story Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă la debutul anului școlar 2020: "Practicile și atmosfera din școli nu sunt propice actului de învățare" Sandra Izbașa la Masked Singer România 2020Sandra Izbașa a fost primul personaj demascat la Masked Singer Romania - VIDEO Jojo a câștigat prima emisiune Te cunosc de undeva! cu rolul Evora (Taraful de la Vărbilău)Jojo a câștigat primul episod de transformări la "Te cunosc de undeva! #15"

Celine Dion sparge o nuntă în Las Vegas la intervenția lui Jimmy Kimmel - VEZI VIDEO

Cum se mai distrează vedetele în Las Vegas? Spărgând nunți! Jimmy Kimmel face echipă cu Celine Dion, cei doi intervin în mijlocul ceremoniei unor tineri miri și îi surprind cu umor și cu un cadou unic: o piesă de dragoste cântată live de una dintre cele mai faimoase cântărețe din lume.
Celine Dion & Kimmel Vegas Wedding

Celine Dion Kimmel & Vegas Wedding

Viața din Las Vegas este cu totul diferită de viața într-un oraș normal, iar modul în care aleg persoanele publice să își petreacă timpul acolo poate deveni foarte creativ și inedit. Unul din artiștii rezidenți este Jimmy Kimmel, gazda showului Jimmy Kimmel Live! care se desfășoară în Zappos Theater din Paradise, Nevada, o suburbie a Las Vegasului. Celine Dion este și ea rezidentă de ani buni în Las Vegas, la The Colosseum din Caesars Palace, unde cântă din 2011. Este categorisită drept cea mai bine plătită artistă, cu un venit de 500.000 de dolari pe spectacol.

Faimos pentru ideile și umorul său lipsit de prejudecăți, Kimmel a venit cu ideea de a își băga nasul în mijlocul faimoaselor ceremonii nupțiale de la capela de lângă Zappos Theatre și a cooptat-o pe Celine Dion pentru a surprinde un tânăr cuplu în mijlocul ceremoniei. Kimmel a intrerupt și a preluat ceremonia făcându-și apariția pe monitorul din spatele celor doi miri, aducând în ceremonie invitați surpriză: pe Guillermo, care a avut grijă să le aducă tequilla mirilor și pe comedianul și omul de televiziune David Spade.

După ce i-a pronunțat pe cei doi soț și soție, Jimmy Kimmel le-a spus că le-a angajat și o cântăreață locală pentru finalul ceremoniei, moment în care Celine Dion și-a făcut intrarea, cu fum, lumini și tot pachetul și le-a cântat piesa "Because You Loved Me". Ăsta da cadou de nuntă!

Citește mai multe despre Celine Dion
Flavia Cioceanu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ester Peony a cântat pe scena "Eurovision in Concert" din Amsterdam - VIDEO LIVE

"Eurovision in Concert" este un eveniment anual ajuns la cea de-a 11-a ediție. 28 dintre concurenții din acest an de...

Închide