Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Celine Dion anunță turneul mondial "Courage" și un nou album

După trei ani de pauză, Celine Dion revine cu planuri mari în fața publicului, dezvăluind un amplu turneu mondial în care va cânta în fața publicului atât piese faimoase cât și piesele de pe proaspătul album care se pregătește de a fi lansat.

Publicat

pe

Celine Dion Los Angeles 3 Aprilie
Celine Dion Los Angeles 3 Aprilie

Ajunsă la vârsta de 51 de ani, mult-iubita cântăreață canadiană Celine Dion anunță că este vremea pentru o schimbare în viața sa. La trei ani după pierderea soțului său Réne Angélil, prezentă în Los Angeles pentru un concert și o sesiune de întrebări, Celine a declarat că e timpul să pornească la drum. Drumul o va duce într-un nou turneu mondial numit Courage World Tour și denumit după noul single "Courage", în care va cânta piese binecunoscute cât și piese de pe noul său album.

Celine are trei copii, unul în vârstă de 18 ani și doi gemeni în vârstă de 8 ani, despre care spune că sunt independenți deja și că nu vor veni cu ea în turneu, dar că nu va lipsi mai mult de două săptămâni fără să se întoarcă să îi vadă.

Piesa care dă nume turneului, "Courage", este despre curajul de a susține și de a trece prin greutățile vieții, un pic din povestea personală legată de soțul său care a fost bolnav de cancer și a decedat la începutul anului 2016.

În această perioadă de trei ani Celine a compus o mulțime de piese, 48 la număr, iar dificultatea constă în a alege din ele pe cele mai potrivite pentru album. Deși i-ar fi plăcut să facă un album triplu, artista a fost nevoită să aleagă doar 12 piese care urmează să fie dezvăluite mai târziu pe parcursul anului.

Noul turneu se extinde până la jumătatea anului 2020 și se va desfășura în cea mai mare parte în Statele Unite ale Americii și Canada. Singura oprire anunțată până acum din Europa este la Londra, pe 5 iulie la festivalul British Summer Time. Courage World Tour este cel de-al doilea turneu mondial al artistei, după Taking Chances World Tour din 2008

Rezidența de la Ceasar's Palace din Las Vegas a început acum 17 ani de Celine Dion și deține record de încasări. Aceasta va continua și se va încheia în 2019-2020 cu 16 concerte la Colloseum din Ceasars Palace.

Iată o parte din reprezentația din 3 aprilie de la Ace Hotel din Los Angeles - piesa "I'm Alive".

PUBLICITATE
Comentează

Trending