Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Slipknot

Britney Spears s-a internat într-o clinică de psihiatrie

Afectată emoțional de problemele de sănătate ale tatălui său, Britney Spears s-a internat într-o clinică de psihiatrie. Jamie Spears a fost în urmă cu câteva luni la un pas de moarte, artista suferind enorm la gândul că l-ar putea pierde pe tatăl ei.
Britney Spears - Make Me... ft. G-Eazy (Artwork)

Britney Spears - Make Me... ft. G-Eazy (Artwork)

Britney Spears anunța recent pe Instagram că are nevoie de puțin timp pentru ea, la scurtă vreme de la această postare apărând speculații cum că artista s-ar fi internat la o clinică de psihiatrie.

Informația a fost relatată inițial de TMZ și confirmată ulterior de Variety, în articolele celor două publicații indicându-se faptul că Britney trece printr-o perioadă dificilă din punct de vedere emoțional. Artista este extrem de afectată de problemele de sănătate ale tatălui său, Jamie Spears, amânându-și concertele din Las Vegas pentru a fi alături de el.

”Este important să-ți pui familia pe primul loc”

Tatăl lui Britney a suferit în luna noiembrie o ruptură de colon, fiind operat de urgență și ținut sub supraveghere în spital vreme de 28 de zile.

“Este important să-ți pui familia pe primul loc...și asta a fost decizia pe care a trebuit să o iau. În urmă cu câteva luni, tatăl meu a fost internat în spital și a fost la un pas de moarte.

Suntem cu toții extrem de recunoscători că a supraviețuit, dar încă mai are un drum lung în fața sa. A trebuit să iau o decizie dificilă și să-mi dedic toată atenția și energia familiei mele”, declara Britney în urmă cu câteva luni.

Potrivit unei surse interne, citate de revista People, Britney este foarte apropiată de tatăl ei și face față cu greu acestei probleme.

“Faptul că tatăl ei este bolnav a afectat-o foarte mult. Aproape că a murit, iar în urmă cu câteva săptămâni a fost operat din nou. Nu se simte bine. Britney e foarte apropiată de el și e greu pentru ea să depășească acest moment.

Nu se întâmplă nimic dramatic în viața ei - pur și simplu și-a dat seama că trebuie să se asigure că-și acordă timpul necesar pentru a avea grijă de ea.”

Britney Spears a fost denumită la începutul anilor 2000 ”prințesa muzicii pop”. A cucerit topurile de profil încă de la primul single, ”... Baby One More Time”, al cărui videoclip a împlinit recent 20 de ani de la lansare.

Britney este una dintre cele mai de succes artiste din lume, vânzând de-a lungul anilor peste 150 de milioane de albume la nivel internațional.

Citește mai multe despre Britney Spears
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Madonna postează un teaser misterios: "X" ar putea fi viitorul său album

Madonna a redevenit subiect de ştiri, după ce disputa cu Lady Gaga s-a răcit. De această dată "Regina Pop" a...

Închide