Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Brian Johnson va însoți "cu siguranță" trupa AC/DC în turneu

După confirmarea înregistrării unui nou album AC/DC alături de Brian Johnson, noi vești bune completează anunțul inițial. Veteranul vocalist se află într-o stare de sănătate foarte bună, fiind pregătit să plece din nou în turneu cu formația.
Brian Johnson

Brian Johnson (AC/DC)

Diagnosticat cu probleme grave de auz în martie 2016, Brian Johnson a fost nevoit să renunțe la activitatea sa concertistică alături de AC/DC, fiind înlocuit oficial de Axl Rose pe perioada turneului din 2016. Cu toate aceastea, veteranul a anunțat public la scurtă vreme că NU intenționează să se retragă din muzică. În aprilie 2016, acesta promitea publicului că va continua să înregistreze piese alături de AC/DC, urmând să revină și pe scenă, dacă problemele de auz se vor ameliora.

În iunie, Brian Johnson era deja mult mai optimist în privința revenirii sale pe scenă, anunțând că tratamentul recomandat de doctorul Stephen Ambrose funcționează și că poate auzi din nou. Momentul ”Back in Black” alături de Muse din 2017 a fost prima apariție live a lui Brian Johnson, după mai bine de un an de pauză.

Brian Johnson e pregătit să plece în turneu cu AC/DC

La 3 ani de la debutul acestor probleme de sănătate, apar noi vești îmbucurătoare pentru fani. Brian Johnson cântă pe viitorul disc al formației și este pregătit chiar să plece din nou în turneu cu AC/DC. Așa crede DJ Eddie Trunk, gazda unui popular podcast de la MSG Network, o rețea de cablu din New York.

"Am surse care mi-au spus că AC/DC va merge cu siguranță în turneu cu Brian. Acest lucru nu a fost încă confirmat de managmentul formației, dar am obținut această informație dintr-o sursă credibilă", a anunțat acesta la podcast.

Eddie Trunk e de părere că viitorul album AC/DC va fi un omagiu adus lui Malcolm Young, ce s-a stins din viață în 2017.

"Cred că e un lucru sigur faptul că AC/DC va lansa un fel de album și acesta va fi un omagiu adus lui Malcolm [Young], la fel cum "Back in Black" a fost un omagiu adus lui Bon [Scott]. Așa că nu am nicio îndoială în privința asta și sunt încrezător în faptul că vor susține și concerte. În momentul de față se hotărăsc doar când să facă anunțul."

AUDIO: Eddie Truck vorbește despre viitorul turneu AC/DC alături de Brian Johnson

Citește mai multe despre AC/DCBrian Johnson
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Bob Sinclar vine la Spotlight - Festivalul Internațional al Luminii 2019

Cea de-a cincea ediție Spotlight – Bucharest International Light Festival va avea loc în perioada 18-21 aprilie. La fel ca...

Închide