Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria"

Beyoncé și Jay-Z primesc titluri de onoare la NAACP Image Awards

A 50-a ediție a NAACP Image Awards, premii care onorează activitatea artiștilor de culoare din America, a avut loc pe 30 martie 2019. Beyoncé și Jay Z au primit premii de onoare din partea juriului.
Beyonce & Jay Z - The Carters

Beyonce & Jay Z - The Carters

NAACP este acronimul de la National Association for the Advancement of Colored People, o organizație de drepturi civile bazată în Statele Unite care are ca scop asigurarea egalității sociale, culturale, politice și economice a persoanelor de origine african-americană care locuiesc în America. NAACP Image Awards este un eveniment anual reprezentativ pentru această organizație, ajuns deja la cea de-a 50-a ediție, care își propune să onoreze personalități de culoare care dau dovadă de calități extraordinare în domeniile filmului, televiziunii, muzicii și literaturii.

Premiile acoperă o gamă largă de subiecte în peste 40 de categorii: actori, regizori și scenariști din filme și seriale, gazde de televiziune, cântăreți și compozitori, scriitori și performeri,  iar cei care le acordă și le jurizează sunt membrii asociației. Există și câteva premii onorifice pe lista NAACP Image Awards: Premiul Președintelui (President's Award), Premiul Directorului (Chairman's Award) și Artistul Anului (Entertainer of the Year).

Pe 30 martie 2019 a avut loc ediția cu numărul 50 a Premiilor NAACP, iar câștigătorii de top au fost actorii și regizorii filmului The Black Panther (8 premii) și cei ai serialului de comedie Black-ish de la ABC (6 premii). The Black Panther a fost distins cu premiile cele mai importante din categoria filmelor de lung-metraj: cel mai bun film, pentru cel mai bun regizor (Ryan Coogler), cel mai bun scenarist (Ryan Coogler, Joe Robert Cole), cel mai bun actor principal (Chadwick Boseman) și cel mai bun soundtrack la care a contribuit Kendrick Lamar alături de alți artiști.

În categoria muzicală, premiul pentru cel mai bun artist feminin a fost acordat artistei H.E.R. (RCA Records), cel mai bun artist masculin a fost numit Bruno Mars (Atlantic Records) iar pentru categoria debut Ella Mai (10 Summers/Interscope Records) a primit premiul cel mare. Childish Gambino pentru videoclipul piesei "This is America" a câștigat distincția de cel mai bun videoclip.

Cuplul regal Beyoncé și Jay-Z au primit fiecare câte un premiu onorific din partea NAACP - Beyonce a primit premiul de Entertainer of the Year, iar Jay Z a primit President's Award. Discursurile amândurora au adus recunoștință pentru oamenii din viața lor, Jay-Z mulțumind femeilor frumoase din viața lui iar Beyoncé mulțumind cu atenție și inspirație câtorva dintre ceilalți câștigători ai premiilor NAACP.

Citește mai multe despre BeyonceBruno MarsChildish GambinoJay-Z
Flavia Cioceanu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
André Rieu la Cluj-Napoca: Program și reguli de acces

"Regele Valsului" revine în România pentru patru concerte pe BT Arena pe 4, 5, 6 și 7 aprilie 2019, în...

Închide