Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Ascultă prima piesă postumă a lui Avicii, "SOS", colaborare cu Aloe Blacc - AUDIO

Avicii, unul dintre cei mai apreciaţi DJ de pe glob ne-a părăsit în urmă cu un an, atunci când s-a sinucis. A lăsat în urmă piese cunoscute, pline de speranţă şi optimism, dar şi compoziţii neterminate. În pragul lansării unui prim LP postum, avem ocazia să ascultăm prima piesă de pe acel material. Se numeşte "SOS" şi este o colaborare cu Aloe Blacc. Vă invităm să o ascultaţi în articol.

Publicat

pe

Avicii in the studio 2018
Avicii in the studio 2018 │ FOTO: www.facebook.com

Ştiam că Avicii a lăsat în urmă peste 200 de piese neterminate, inclusiv colaborări cu artişti mari, precum Chris Martin de la Coldplay. Recent am aflat ce vrea familia artistului de la albumul său post mortem intitulat simplu "Tim". Încasările generate de LP vor fi donate către organizaţiile care se ocupă cu prevenţia suicidului.

"SOS" este însoţită de un clip care adună mesajele fanilor care povestesc cum le-a schimbat viaţa Avicii. Poveşti personale, mesaje de simpatie şi citate profunde se înlănţuie pe un beat optimist şi exotic. Mesajele au fost postate pe Avicii.com. Vocea lui Aloe Blacc este suavă şi are acel "ceva" care aminteşte puţin de Craig David. Versurile sunt despre lucrurile de care ai nevoie să fii fericit şi modul în care poţi duce o relaţie de la "part time lovers" la ceva serios.

Această piesă realizată în colaborare cu Aloe Blacc este primul single de pe viitorul album, care va sosi pe 6 iunie. Blacc a declarat următoarele despre colaborare:

Simt că "SOS" a fost o piesă înaintea vremurilor sale atunci când a fost compusă. Tim a scris aceste versuri în mod evident despre bătăliile sale personale şi cred că este un subiect important de abordat şi împărtăşit, în special având în vedere vizibilitatea sa şi accesul la urechile şi inimile oamenilor. Astfel poate oferi cuvintele necesare pentru a spune "am nevoie de ajutor".

Albin Nedler şi Kristoffer Fogelmark sunt forţele creative care au modelat "Tim", luând legătura cu Aloe Blacc pentru colaborarea nouă. Chris Martin va fi auzit pe piesa "Heaven", care a scăpat pe Internet.  Echipa de producţie a lui Avicii a anunţat că melodiile care vor apărea pe "Tim" sunt 75%-80% gata.

Tim Bergling (numele real al lui Avicii) a mai colaborat cu Aloe Blacc în anul 2013 pe uriaşul hit "Wake Me Up". Una dintre notiţele personale ale artistului descoperită după moartea sa menţiona dorinţa de a lucra din nou cu Blacc.

Comentează

Trending