Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Ascultă noua piesă a lui DJ Snake, "Enzo", colaborare cu Offset, 21 Savage - AUDIO

DJ Snake îşi urmează mega hitul "Taki Taki" cu piesa "Enzo", pe care se aud unii dintre cei mai apreciaţi rapperi ai momentului. DJ-ul a colaborat Sheck Wes, Offset, 21 Savage şi Gucci Mane pentru acest track. Îl puteţi asculta în articol.
Coperta single DJ Snake Sheck Wes Gucci Mane Offset 21 Savage Enzo

Coperta single DJ Snake Sheck Wes Gucci Mane Offset 21 Savage Enzo (foto: DJ Snake)

După ce a atins peste 1 miliard de vizualizări pe YouTube cu "Taki Taki", DJ Snake pare a fi găsit secretul hiturilor virale: colaborările. Offset vine după propria piesă virală cu Cardi B, "Clout", lansată cu o săptămână în urmă şi spărgând bariera de 35 de milioane de vizualizări. "Enzo" este o piesă care combina hip-hop-ul old school cu mumble rap-ul şi cu trap-ul.

"Enzo" se pretează la rime cu "Benzo" şi cu "Lambo" aparent, pe măsură ce 21 Savage, Gucci Mane, Offset îşi iau locul la microfon şi cântă despre hedonism. Fanele vânătoare de bani şi faima, tendinţele auto distructive şi bogăţia fără limite sunt temele atacate de muzicieni. DJ-ul francez i-a propus lui Sheck Wes această colaborare încă din 2017, după ce acesta lansase "Live SheckWes Die SheckWes".

DJ Snake a anunţat şi că lucrează la un videoclip pentru "Enzo", care va include maşini albe şi negre iconice, 4 superstar-uri şi 4 staruri rock, conform artistului. Francezul vine după o reprezentaţie la festivalul Coachella, un set de o oră încheiat cu hitul reggaeton "Taki Taki". Albumul de debut solo al acestui producător a venit în 2016, sub numele de "Encore".

Un nou LP ar fi pe drum, cu o lansare programată în această vară. Artistul în vârstă de 32 de ani a promis o experienţă "ca un carnaval", abordând multiple stiluri muzicale pliate pe EDM. Tânărul provine dn ghetourile franceze şi nu se teme să vorbească despre trecutul său modest. După ce a început să fie cunoscut la nivel internaţional, DJ Snake a primit recunoaştere în Franţa, unde preşedintele Emmanuel Macron l-a felicitat prin mesaje.

Muzicianul a mixat în România pentru prima oară la festivalul Timeshift din 2017 şi revine la noi în acest an la Neversea 2019. Pe scena Neversea mai urcă şi Sean Paul, Afrojack şi Steve Aoki.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre 21 SavageDJ SnakeGucci ManeOffset
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Annahstasia Enuke deschide concertul lui Lenny Kravitz

Annahstasia Enuke va cânta în deschiderea lui Lenny Kravitz la Cluj-Napoca, pe 6 mai. Cântăreața nigeriană de 23 de ani...

Închide