Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Ascultă noua piesă a lui DJ Snake, "Enzo", colaborare cu Offset, 21 Savage - AUDIO

DJ Snake îşi urmează mega hitul "Taki Taki" cu piesa "Enzo", pe care se aud unii dintre cei mai apreciaţi rapperi ai momentului. DJ-ul a colaborat Sheck Wes, Offset, 21 Savage şi Gucci Mane pentru acest track. Îl puteţi asculta în articol.

Publicat

pe

Coperta single DJ Snake Sheck Wes Gucci Mane Offset 21 Savage Enzo
Coperta single DJ Snake Sheck Wes Gucci Mane Offset 21 Savage Enzo │ FOTO: DJ Snake

După ce a atins peste 1 miliard de vizualizări pe YouTube cu "Taki Taki", DJ Snake pare a fi găsit secretul hiturilor virale: colaborările. Offset vine după propria piesă virală cu Cardi B, "Clout", lansată cu o săptămână în urmă şi spărgând bariera de 35 de milioane de vizualizări. "Enzo" este o piesă care combina hip-hop-ul old school cu mumble rap-ul şi cu trap-ul.

"Enzo" se pretează la rime cu "Benzo" şi cu "Lambo" aparent, pe măsură ce 21 Savage, Gucci Mane, Offset îşi iau locul la microfon şi cântă despre hedonism. Fanele vânătoare de bani şi faima, tendinţele auto distructive şi bogăţia fără limite sunt temele atacate de muzicieni. DJ-ul francez i-a propus lui Sheck Wes această colaborare încă din 2017, după ce acesta lansase "Live SheckWes Die SheckWes".

DJ Snake a anunţat şi că lucrează la un videoclip pentru "Enzo", care va include maşini albe şi negre iconice, 4 superstar-uri şi 4 staruri rock, conform artistului. Francezul vine după o reprezentaţie la festivalul Coachella, un set de o oră încheiat cu hitul reggaeton "Taki Taki". Albumul de debut solo al acestui producător a venit în 2016, sub numele de "Encore".

Un nou LP ar fi pe drum, cu o lansare programată în această vară. Artistul în vârstă de 32 de ani a promis o experienţă "ca un carnaval", abordând multiple stiluri muzicale pliate pe EDM. Tânărul provine dn ghetourile franceze şi nu se teme să vorbească despre trecutul său modest. După ce a început să fie cunoscut la nivel internaţional, DJ Snake a primit recunoaştere în Franţa, unde preşedintele Emmanuel Macron l-a felicitat prin mesaje.

Muzicianul a mixat în România pentru prima oară la festivalul Timeshift din 2017 şi revine la noi în acest an la Neversea 2019. Pe scena Neversea mai urcă şi Sean Paul, Afrojack şi Steve Aoki.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri joi, 4 iulie 2019

Neversea 2019

Loc
Neversea Beach
PUBLICITATE
Comentează

Albume noi

Drake şi 21 Savage lansează piesa "Jimmy Cooks" şi anunţă un album de colaborări

2022 nu e doar anul în care am putea asculta muzică nouă de la Rihanna, ci şi de la Drake. Drizzy a anunţat că va lansa un nou album colaborativ alături de rapperul 21 Savage. Se numeşte "Her Loss" şi e promovat deja prin single-ul "Jimmy Cooks".

Publicat

pe

Drake 21 Savage Album Her Loss
Drake 21 Savage Album Her Loss │ FOTO: Drake

"Jimmy Cooks" este primul track de pe noul album, "Her Loss" şi primeşte un videoclip regizat de către Mafhuz. Cei doi apar pe un fundal minimalist, cu imagini ale metropolelor agitate succedându-se în spatele lui Drake. Pe la mijlocul piesei se opreşte flow-ul rapperului, fix când se schimbă ritmul melodiei şi apare teaserul pentru noul disc. Auzim un instrumental suav, specific R&B, uşor subţiat din editare şi cu o melancolie aparte.

Combinaţia de sintetizator şi bas e una inspirată. Drake şi 21 Savage au mai colaborat de multiple ori de-a lungul anilor, iar Savage a apărut pe melodia lui Drizzy din 2021, "Knife Talk" spre exemplu. Acela era un single de pe cel mai nou album Drake, "Certified Lover Boy". Muzicianul din Toronto i-a întors favoarea, cu un featuring pe "Mr. Right Now", single-ul lui 21 Savage şi Metro Boomin. Drake ne oferea în iunie 2022 albumul "Honestly, Nevermind", care a primit 3 stele de la NME (din 5), mai degrabă pentru atitutinea narcisista reflectată de versuri şi auto compătimire, decât pentru muzică.

Aparent sunetul electronic i-a adus un mare serviciu lui Drake, împrospătându-i release-urile muzicale. Albumul nu a ajuns nici măcar la înscrierile pentru premiile Grammy 2023, poate şi că protest pentru bătălia prietenului The Weeknd cu organizaţia din spatele Grammy. De altfel Drizzy a retras albumul din 2021 "Certified Lover Boy" şi single-ul "Way 2 Sexy" de la nominalizările de anul trecut.

21 Savage a avut o mega colaborare în vara lui 2022 cu Pharrell şi Tyler, the Creator, pe piesa "Cash In, Cash Out". Muzicianul născut în Londra şi care trăieşte acum în Atlanta, Georgia are 30 de ani şi poartă numele real de Shéyaa Bin Abraham-Joseph. A devenit cunoscut prin două mixtape-uri lansate în 2015 şi prin EP-ul "Savage Mode" din 2016.

Citește în continuare
Concert Depeche Mode 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< dec. 2022 >>
lmmjvsd
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Trending