Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii INFO CONCERT:
James Arthur
David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Annahstasia Enuke deschide concertul lui Lenny Kravitz

Annahstasia Enuke va cânta în deschiderea lui Lenny Kravitz la Cluj-Napoca, pe 6 mai. Cântăreața nigeriană de 23 de ani este originară din Los Angeles, o metropolă cu una din cele mai eclectice și efervescente scene culturale și artistice.
Annahstasia Enuke

Annahstasia Enuke

Studentă la Științe Politice și Arte Vizuale la Universitatea Tuft, Annahstasia Enuke l-a întâlnit pe producătorul australian Jay Cooper, care a știut să pună în valoare vocea multi-dimensională a artistei.

Annahstasia este o apariție nouă pe scena muzicală internațională, cu un album de debut lansat chiar anul acesta: "Sacred Bull". Cântecele ei au un vibe senzual și o estetică actuală, care juxtapune feminitatea cu multă sinceritate. Annahstasia este un artist multi-media, îmbinând concepte precum libertatea, independența și spontaneitatea în tușe vizuale expresive.

Primul ei EP evocă o călătorie nomadă, spirituală prin deșert în care aceasta transcende barierele impuse de societate. Viziunea acesteia se îmbină perfect cu ideile lui Lenny Kravitz, care prin noul album, "Raise Vibrations", promoveaza un mesaj complex, de iubire și compasiune.

La 11 ani de la ultimul său concert în România, Lenny Kravitz va reveni în țara noastră pentru un concert în premieră la Cluj-Napoca. Evenimentul va avea loc pe 6 mai 2019, la Sala Polivalentă, artistul urmând să promoveze albumul "Raise Vibration".

Biletele sunt disponibile la mai multe categorii de preț, între 275 lei și 545 lei, în funcție de locul în sală. Pentru un loc în picioare la concert, fanii vor plăti 350 de lei. Puteți achiziționa biletele online din agendă:

  • Categoria 1 - 545 lei
  • Categoria 2 - 385 lei
  • Categoria 3 - 315 lei
  • Categoria 4 - 275 lei
  • Teren/Standing - 350 lei

Considerat unul dintre cei mai proemineți muzicieni ai timpurilor noastre, Lenny Kravitz a depășit barierele impuse de gen muzical, stil, rasă și statut social. Scriitor, producător, vocalist și instrumentist înzestrat, Lenny Kravitz a fost desemnat câștigător al Premiului Grammy pentru categoria „Best Male Rock Vocal Performance” 4 ani consecutivi (din 1999 până în 2002), deținând chiar recordul acestei categorii.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Annahstasia EnukeLenny Kravitz
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Frank Zappa readus la viață în spectacolul holografic "Bizarre World"

După Roy Orbison și Ronnie James Dio i-a venit rândul și chitaristului Frank Zappa să fie reprezentat post-mortem sub formă...

Închide