Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Poze concert Deep Purple la Cluj-Napoca - 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion

Aaron Lewis confirmă reunirea trupei Staind în 2019

După ultimul material discografic din 2011 trupa Staind a fost prezentă sporadic în fața publicului iar solistul Aaron Lewis și-a dezvoltat o carieră solo în muzica country. În 2019 zvonurile despre reunirea trupei se adeveresc odată cu anunțarea line-up-ului festivalului Louder Than Life.
Staind

Istoria trupei americane de rock Staind începe în anul 1995 și menține o linie constantă până în 2011, perioadă în care a produs șapte albume vândute în peste 15 milioane de copii în întreaga lume. După lansarea albumului ce poartă numele trupei, "Staind", în 2011, trupa a început să rărească aparițiile iar solistul Aaron Lewis a pornit într-o carieră solo de muzică country. Trupa a mai ținut concerte din când în când pe parcursul anilor, dar nu au mai produs niciun material discografic.

În 2019 Aaron Lewis a ieșit în evidență prin comportamentul său nepoliticos față de public și prin declarații nesusținute despre posibilitatea revenirii trupei Staind pe scenele concertistice. Aceste zvonuri pe care le lansa nu erau nici pentru Lewis o siguranță, după cum declară solistul publicației Loudwire. Confirmarea a venit odată cu anunțarea trupei în line-up-ul festivalului Louder Than Life alături de alte trupe importante precum Disturbed, Slipknot, Godsmack, Rob Zombie, Marilyn Manson, Breaking Benjamin sau Chevelle.

O renaștere similară pentru trupa Staind a avut loc în 2014 când aceștia au cântat la câteva festivaluri împreună, după care membrii Aaron Lewis, Mike Mushok, Johnny April și Sal Giancarelli și-au văzut fiecare de viață. Legat de reunirea din 2019, atât Lewis cât și Mushok declară că este un moment propice pentru ca ei să cânte din nou la câteva festivaluri la care au mai cântat și în trecut, luând asta ca punct de plecare pentru o posibilă continuare apoi.

Despre un nou material discografic al trupei se fac doar speculații lipsite de angajament, Lewis spunând că doar timpul poate decide ce va urma. Între timp, Aaron Lewis are programată lansarea celui de-al treilea album solo al său, de "modern country", intitulat "State I'm In".

 

Citește mai multe despre Aaron LewisStaind
Flavia Cioceanu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Omul cu Șobolani lansează albumul "Fabrica de Păpuși"

Omul cu Șobolani pregătește lansarea celui de-al 8-lea album din carieră. Intitulat "Fabrica de Păpuși", materialul marchează împlinirea a 22...

Închide