Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020

900 milioane de dolari încasări globale pentru "Bohemian Rhapsody" - Cum a mers filmul în România?

Bohemian Rhapsody intră în topurile vânzărilor internaționale cu câștiguri de peste 900 de milioane de dolari din luna noiembrie și până în prezent. Statisticile arată vânzări mari și pentru piața cinematografică din România, devenind cel mai bine vândut film biografic muzical.
Bohemian Rhapsody Musical

Bohemian Rhapsody Musical

La doar 5 luni de la premiera internațională a filmului biografic "Bohemian Rhapsody" vânzările de bilete la nivel internațional ating o cifră spectaculoasă: 900 de milioane de dolari. Producția a devenit astfel, pentru 20th Century Fox, succesul de box-office cu numărul patru din toate timpurile, după Avatar, Titanic și Star Wars Ep. I: The Phantom Menace.

După weekendul 12-14 aprilie veniturile încasate pentru "Bohemian Rhapsody" au atins 216 milioane în America de Nord, 685 de milioane în restul lumii, cu 14 milioane în China și 116 milioane în Japonia.

Statisticile pentru România arată venituri de peste 2,2 milioane de dolari în cele 23 de săptămâni de rulare. Peste 437.975 de spectatori au văzut filmul în cinematografele românești.

"Bohemian Rhapsody" devine astfel cel mai bine vândut musical biografic al tuturor timpurilor, depășind câștigurile estimate de 800 000 de dolari. Filmul rulează încă în cinematografe, așa că cifrele vor mai urca în următoarea perioadă. Vânzările trupei Queen pe serviciile de streaming au fost de asemenea propulsate datorită filmului în primul trimestru din 2019.

Filmul a câștigat patru Oscaruri, două Globuri de Aur și alte premii internaționale, premii care au recompensat în special prestația actorului principal Rami Malek. Există speculații despre posibilitatea unei continuări a filmului, zvonuri care nu au fost confirmate oficial încă.

Flavia Cioceanu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Madonna e "Madame X", "un agent secret" - TEASER ALBUM

Madonna intră în pielea unui nou personaj, intitulat "Madame X". Acesta este și titlul noului ei album, despre care aflăm...

Închide