Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

10.000 de noi locuri de cazare, disponibile la Untold 2019

Organizatorii Untold 2019 pun la dispoziția festivalierilor 10.000 de noi locuri de cazare. În opțiunile disponibile sunt incluse camere de două și de patru persoane.

Publicat

pe

Publicul festivalului UNTOLD
Publicul festivalului UNTOLD │ FOTO: UNTOLD

Începând de azi, oricine caută un loc de cazare pentru perioada festivalului UNTOLD, va găsi cel puțin o opțiune care să îi fie pe plac. Fanii festivalului care nu au reușit încă să-și rezerve un loc de cazare, o pot face direct de pe site-ul UNTOLD, la secțiunea Accommodation. Peste 10.000 de locuri de cazare, dintre care și în căminele studențești din Cluj-Napoca, sunt deja disponibile.

În CAMPUSUL UNTOLD, fanii vor avea posibilitatea să se cazeze în camere cu 2 sau cu 4 paturi în căminele Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) și ale Universității Tehnice (UTCN). Camerele de cămin vor avea pază pe tot parcursul șederii și recepție non-stop.

Opțiuni de cazare la UNTOLD 2019:

  • Camere Premium (Cămin USAMV ) – 2800 RON + taxe/ 4 nopți - baie proprie, 2 persoane în cameră
  • Camere Confort (Cămin UTCN) – 1800 RON + taxe/ 4 nopți - baie proprie, 4 persoane în cameră

Mai multe informații despre facilitățile fiecărei opțiuni de cazare găsiți pe Untold.com/accommodation. După epuizarea locurilor de cazare, organizatorii vor suplimenta cu noi opțiuni.

Organizatorii festivalului alături de clujeni își doresc să reconfirme faptul că orașul Cluj-Napoca este unul dintre cele mai prietenoase orașe din Europa. În acest sens, toți clujenii care își doresc să ofere un spațiu de cazare turiștilor pe perioada festivalului (de la apartamente pana la case), pot să trimită detaliile despre posibilitățile lor de cazare pe mailul [email protected], urmând ca organizatorii festivalului să promoveze aceste variante în rândul celor care vor ajunge în acest an la Cluj-Napoca.

În plus, turiștii au la dispoziție și deja celebra platformă “Adoptă un UNTOLD-ist”. În ultimii doi ani peste 3000 de participanți, veniți din țară sau din străinătate, au fost adoptați de clujenii care și-au deschis cu mare drag ușa și canapeaua.

Festivalul UNTOLD va avea loc în perioada 1-4 august, la Cluj-Napoca. Pentru 2019, organizatorii pregătesc ediția aniversară de cinci ani.

Primii artiști anuntați în line-up-ul festivalului sunt: Martin Garrix, David Guetta, Dimitri Vegas&Like Mike, Timmy Trumpet, Bastille, James Arthur, Oscar and The Wolf, Loco Dice, Solomun, Andy C, Borgore, Chase&Status, Boris Brejcha, Rusko, Tale of US și Sub Focus B2B Wilkinson, Pendulum DJ Set B2B Friction, Camo&Krooked Live. Acestea sunt doar primele nume din lineup-ul ediției aniversare.

Click: Bilete și abonamente la UNTOLD Festival 2019

Abonamentul pentru cele 4 zile va ajunge să coste în final 169 de Euro plus taxe. Mai jos sunt prețurile valabile la data actualizării articolului:

  • Abonament Acces General (Faza 4) - 681,12 RON
  • Abonament VIP (18+, Faza 4)  - 1420,32 RON

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri joi, 1 august 2019

UNTOLD Festival 2019

Loc
Cluj Arena

Trending