Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Sebastian Bach - Poza pentru Kicking & ScreamingMuzicienii îl numesc pe CEO-ul Spotify "un idiot lacom" Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România"

Vocea României 2019: Încep preselecțiile pentru sezonul 9

Săptămâna aceasta încep preselecțiile pentru sezonul 9 Vocea României. Primele audiții vor avea loc pe 24 martie, la Timișoara.
Pavel Bartoș în finala Vocea României 2018

Pavel Bartoș în finala Vocea României 2018 (foto: ProTV)

Emisiunea de talente Vocea României continuă anul acesta cu cel de-al 9-lea sezon. Înscrierile se pot face online, pe vocearomaniei.protv.ro, sau direct, la audițiile programate să înceapă săptămâna aceasta.

Unde au loc audițiile pentru sezonul 9 Vocea României

Pe 24 martie, la hotel NH din Timișoara, pe 31 martie, la hotel Golden Tulip Ana Dome din Cluj-Napoca, pe 7 aprilie, la hotel Unirea din Iași și pe 13 și 14 aprilie, la hotel Intercontinental în București, începând cu ora 09:00, sunt așteptați toți cei care au calități vocale remarcabile și care își doresc să-și transforme visul de a cânta în realitate.

Cine va face parte din juriu?

Jurații sezonului 9 nu au fost încă dezvăluiți, însă pe pagina oficială de Facebook a emisiunii a fost publicat recent un scurt material promoțional din care aflăm mai multe detalii despre Irina Rimes. Intuim, astfel, că Irina va rămâne cel mai probabil în juriu și în noul sezon.

Cine a câștigat sezonul 8

Câștigătorul celui de-al 8-lea sezon Vocea României a fost Bogdan Ioan. Acesta a adus pentru a treia oară victoria în echipa lui Smiley.

Pe următoarele poziții s-au plasat Dora Gaitanovici (echipa Irina Rimes), Alma Boiangiu (echipa Tudor) și Mădălina Coca (echipa Andra).

În cadrul finalei de la Vocea României 2018, publicul a avut parte de momente individuale ale fiecărui concurent din cele patru echipe, de momente muzicale ale concurenților alături de antrenorii lor, dar și duete ale finalistelor împreună cu artiști cunoscuți (Zdob și Zdub, Feli, Nicolae Furdui Iancu, Ovidiu Anton). Astfel, fiecare echipă a încântat publicul cu câte trei interpretări.

Citește mai multe despre Irina Rimes
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Tot ce trebuie să știi despre Mastering the Music Business 2019 - Conference & Showcase Festival

Timp de 3 zile, în perioada 20 – 22 martie, conferința Mastering The Music Business (MMB) transformă Bucurestiul în KM...

Închide