Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii INFO CONCERT:
James Arthur
David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Două trupe, din Tunisia și Italia, vor deschide concertul Slayer din vară

Slayer va sustine ultimul show din carieră în România, la Bucuresti, în cadrul Metalhead Meeting 2019. În deschiderea titanilor thrash metalului vor urca pe scenă formațiile Carthagods și Methedras.
Slayer

Slayer

Carthagods este una dintre primele formații de metal apărute în Tunisia, bazele sale fiind puse în 1997. În 2001, formația a cântat alături de Epica în Tunisia, în cadrul ”Rock Tunisia”, iar în 2007 la a doua ediție a evenimentului, grupul a urcat pe scenă alături de Kiko Loureiro, actualul chitarist Megadeth.

În 2008, formația a lansat primul album, ”Shadows and Eater of Sin”, alături de chitaristul olandez Marcel Coenen, un an mai târziu deschizând concertul Dark Tranquillity din Tunisia.

Au urmat apoi concerte alături de nume importante ale scenei metal, precum Anathema, Tim Ripper Owens, Ron 'Bumblefoot', Paul Di Anno sau Max Cavalera, la București deschizând concertul Judas Priest. Cel mai recent concerte al formației se numește ”Carthagods” și a fost lansat în 2015.

Carthagods înseamnă:

 • M.Khema - Voce
 • Timo SOMERS - Chitară (live)
 • TARAK - Chitară
 • ZACK - Tobe, backing vocals
 • TIMON - Bas

Trupa Methedras vine din Italia și abordează un mix de death și thrash metal, având o prezență de peste 20 de ani pe scena metalului.

Din 1996 până în prezent, au lansat 5 albume, cel mai recent, ”The Ventriloquist”, fiind oferit fanilor în 2018. De-a lungul timpului au urcat pe scenele unor importante festivaluri europene precum Wacken Open Air, Metal Camp sau Evolution Fest.

Methedras a deschis concerte pentru formații precum Sepultura, Kreator, Exodus, Overkill, Testament sau Destruction.

Methedras înseamnă:

 • Andrea Bochi - Bass
 • Daniele Gotti - Tobe
 • Daniele Colombo - Chitară
 • Claudio Facheris - Voce

Slayer se numără printre titanii muzicii, nu doar ai metalului. Este formația care a influențat sute de alte trupe, cristalizând thrash metalul și punându-și vizibil amprenta asupra genurilor extreme ale metalului.

Slayer va susține ultimul show în România pe 10 iulie 2019, în cadrul Metalhead Meeting. Evenimentul face parte din turneul de adio al trupei și va avea loc la Arenele Romane din București, marcând totodată aniversarea a 15 ani de Metalhead în România.

Bilete concert Slayer la București - Metalhead Meeting 2019:

 • South of Heaven (pe teren, fără loc, în fața scenei) - 280 lei în earlybird / 300 în presale / 330 la intrare + taxe 10 lei
 • Premium (cu loc) - 240 lei în earlybird / 260 lei în presale / 280 la intrare + taxe 10 lei
 • Acces General (cu loc) - 190 lei în earlybird / 210 lei în presale / 230 lei la intrare + taxe 10 lei

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre CarthagodsMethedrasSlayer
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
TAXI aniversează 20 de ani de activitate în cadrul unui concert la Sala Palatului

Pe 8 noiembrie, trupa TAXI va sărbători 20 de ani de activitate în cadrul unui concert aniversar la Sala Palatului....

Închide