Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Studenții secției de Jazz primesc invitații la concertul John McLaughlin

Organizatorii concertului John McLaughlin & The 4th Dimension au pregătit o promoție dedicată studenților secției de jazz de la Conservatorul din București. Pentru orice bilet cumpărat la concert, un student primește o invitație gratuită la show-ul de pe 18 aprilie 2019.

Publicat

pe

John McLaughlin (2019)
John McLaughlin (2019) │ FOTO: Andrea Palmucci

Twin Arts vine cu o surpriză pentru iubitorii și viitori muzicieni de jazz ai Bucureștiului, oferind pentru fiecare bilet cumpărat la concertul John McLaughlin & The 4th Dimension câte o invitație pentru un student sau o studentă de la secția Jazz a Universității Naționale de Muzică București.

Pasionații de jazz care vor cumpăra bilete la acest concert au așadar o extra-motivație, aceea de a contribui la bucuria unor tineri care studiază acest gen muzical și care vor să fie inspirați de niște maeștri.

Chitaristul John McLaughlin este cu siguranță unul dintre maeștrii lumii jazzului, având o experiență de jumătate de secol în lumea muzicii, timp în care a cântat alături de muzicieni precum Jimi Hendrix, The Rolling Stones, Jeff Beck, Carlos Santana, Jaco Pastorius, Chick Corea sau Wayne Shorter.

De dragul vremurilor studenției, perioadă în care mulți ne amintim cu drag că orice mare concert era o ocazie de entuziasm și de găsit metode pentru a strânge bani de bilet, studenții vor primi invitații la acest concert, echivalente cu numărul biletelor cumpărate între 27 martie și 10 aprilie. Bucuria audiției devine cu siguranță mai mare atunci când avem ocazia să și dăruim.

Prețurile biletelor la concertul John McLaughlin & the 4th Dimension:

    • VIP - 350 lei
    • Categoria 1 - 255 lei
    • Categoria 2  - 175 lei
    • Categoria 3  - 165 lei
    • Categoria 4 - 135 lei

John McLaughlin concertează la Sala Palatului, alături de 4th Dimension, pe 18 aprilie 2019.

Trending