Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Soprana Cellia Costea, invitată specială a lui Mario Frangoulis în concertul de la Sala Palatului

Soprana Cellia Costea i se alătură tenorului Mario Frangoulis pe scena Sălii Palatului pe 20 aprilie. Acompaniat de Orchestra Simfonică București sub bagheta dirijorului grec Stathis Soulis, Mario Frangoulis propune publicului atât un program alcătuit din lucrări ale unor mari compozitori, cât și binecunoscutele sale interpretări clasice crossover.

Publicat

pe

Cellia Caterina Costea
Cellia Caterina Costea

Soprana Cellia Costea, una dintre cele mai frumoase, calde și răscolitoare voci feminine românești de operă ale ultimelor două decenii, revine ori de câte ori poate în România, spre marea bucurie a fanilor săi.

”Vocea Celliei Costea este extrem de muzicală și emoționantă, cred că va avea o carieră uriașă”, spunea Montserrat Caballé despre artista născută la Piatra Neamț. Îndrăgită de fani și critici deopotrivă, Cellia Costea trăiește actualmente la Atena, unde este considerată vocea feminină numărul 1 a Operei din capitala Greciei.

”Este mereu o plăcere să mă întorc acasă și, mai ales, în fața publicului românesc! Mario Frangoulis este unul dintre cei mai cunoscuți și grandioși artiști pe care ni i-a oferit Republica Elenă. Este o mare onoare să mă aflu alături de el pe scenă pentru prima oară!”, spune soprana.

Cellia Costea provine dintr-o familie de muzicieni, iar respectul față de muzică i-a fost adânc sădit încă din anii copilăriei. A studiat la Universitatea Națională de Muzică din București și a adunat o suită impresionantă de trofee.

Între 1998 și 2004, a fost distinsă cu 11 dintre cele mai importante trofee la concursuri internaționale de interpretare, printre care concursul internațional de muzică „Francisco Vinas" (Barcelona, 2003), „Montserrat Caballe" (Andorra, 2001), Festivalul George Enescu, „Belvedere", Viena (1999) și Concursul Internațional „Voci Verdiene" (Busseto, Italia, 1998).

Cellia Costea, ovaționată pe cele mai importante scene lirice ale lumii

Cellia a fost ovaționată pe cele mai importante scene lirice ale lumii: de la Wienner Staatsoper la Deutsche Oper Berlin, Concertgebouw Amsterdam, sau Royal Opera din Londra (Covent Garden). A cântat în Stuttgart, Bergen, Oslo, Marsilia, Liege, Barcelona, Milano, Catania, Palermo, Modena, Piacenza, Beijing, Seul, Tokyo și Singapore.

A lucrat cu dirijori de renume mondial precum Seiji Ozawa, Mark Elder, Asher Fish, Eugene Kohn, Jiri Kout, Pinchas Steinberg, Julian Kovatchev sau Alberto Veronesi.

În 2011, a primit premiul Grand Music de la Asociația Criticilor de Teatru și de Muzică din Grecia. Ea a mai evoluat sub bagheta dirijorului Statis Soulis chiar la începutul acestui an, pe scena Operei Naționale a Greciei din Atena, în rolul Mariei Boccanegra din „Simon Boccanegra” de Giuseppe Verdi.

Tenorul Mario Frangoulis sosește în premieră în România, la Sala Palatului pe 20 aprilie 2019. Din concert nu vor lipsi piese celebre precum Hijo de la Luna, Nights in White Satin (Notte di Luce) sau Vincero Perdero, precum și piese de pe recent lansatul album al tenorului elen, „Tourquoise Waters” („Galazia Limni").

Bilete concert Mario Frangoulis la Sala Palatului

  • VIP - 400 lei
  • Categoria I - 350 lei
  • Categoria II - 275 lei
  • Categoria III - 200 lei
  • Categoria IV - 100 lei

*Până pe 17 martie, inclusiv, biletele pentru concertul Mario Frangoulis de la Sala Palatului au prețuri reduse cu până la 25%.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte sâmbătă, 20 aprilie 2019

Mario Frangoulis

Loc
Sala Palatului
PUBLICITATE
Comentează

AGENDA DE CONCERTE

<< oct. 2021 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Trending