Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie

Solistul The Prodigy, Keith Flint, a murit la 49 de ani

Keith Flint, emblematicul vocalist al trupei The Prodigy, a murit la vârsta de 49 de ani. Acesta a fost găsit mort în locuința sa din Dunmow, Essex.
Keith Flint (The Prodigy)

Keith Flint (The Prodigy)

Solistul The Prodigy a fost pronunțat mort în această dimineață (4 martie). Răspunzând unui apel ce ridica ”îngrijorări legate de starea de sănătate a unui bărbat”, poliția din Essex l-a găsit pe Keith Flint mort în locuința sa din suburbia Londrei.

”Moartea nu este tratată drept suspectă”

”Am fost chemați să verificăm starea de sănătate a unui bărbat la o adresă din Brook Hill, North End, la puțin după ora 8 și 10, luni dimineață.

Am venit la adresă și, din păcate, un bărbat în vârstă de 49 de ani a fost pronunțat mort la fața locului. Familia sa a fost anunțată.

Moartea nu este tratată drept suspectă și un dosar va fi pregătit pentru medicul legist”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției din Essex.

”În stare completă de șoc și extrem de îndurerați confirmăm moartea fratelui și a bunului nostru prieten Keith Flint”

Moartea a fost confirmată și de către purtătorul de cuvânt al formației, într-o solicitare a publicației The Fader.

”În stare completă de șoc și extrem de îndurerați confirmăm moartea fratelui și a bunului nostru prieten Keith Flint. Un adevărat pionier și inovator și o reală legendă. Îi vom simți lipsa pe vecie. Vă mulțumim pentru respectarea intimității tuturor celor implicați.”

Potrivit unei postări oficiale pe contul de Instagram al formației, solistul The Prodigy s-ar fi sinucis.

Trupa The Prodigy este considerată una dintre pionierele genului big beat, alături de The Chemical Brothers și Fatboy Slim. Cu peste 25 de ani de activitate în fruntea topurilor muzicale și peste 25 de milioane de albume vândute la nivel internațional, formația este un reper pe harta stilurilor rave, hardcore techno, industrial, jungle și big beat.

The Prodigy a concertat pentru prima oară în România în 1995, evenimentul având loc la Sala Polivalentă din București. Formația a revenit în capitală în 1997, în 2007 a cântat la Sibiu, iar în 2009 la Târgu-Mureș. Cele mai recente concerte au avut loc în cadrul festivalurilor Electric Castle (2015), și Untold (2018).

Citește mai multe despre The Prodigy
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Slipknot lansează un site cu un puzzle/teaser pentru noul album

Slipknot continuă teaserele pentru viitorul său album, de această dată lansând un site misterios. E vorba despre Wearenotyourkind.com, care include...

Închide