Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
URMA - BT Live Limited Edition
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza

Slipknot se desparte de percuţionistul Chris Fehn, după 20 de ani de colaborare

Slipknot a avut o săptămână tumultumoasă, după ce grupul a fost dat în judecată de unul dintre membrii săi. E vorba despre percuţionistul Chris Fehn, care a pornit o acţiune legală contra trupei cu câteva zile în urmă, iar mai nou a fost dat afară din trupă.
Slipknot

Slipknot

Chris Fehn a fost membru al trupei din 1998, alăturându-se muzicienilor la 3 ani după fondarea grupului. Avea numărul #3 asociat ca poreclă în cadrul Slipknot şi îşi face simţită prezenţa pe toate cele 5 albume ale trupei. Îl recunoaşteţi cel mai uşor după o mască pe care tronează un uriaş nas de Pinocchio. Încă nu este cunoscut dacă a înregistrat cu trupa vreun material nou pentru albumul care va debuta în luna august a acestui an.

Publicaţiile din sfera rock au scris că percuţionistul i-a acuzat pe colegii de trupă Corey Taylor şi Shawn Crahan de "afaceri necurate". Percuţionistul s-a considerat dezinformat cu privire la contractele şi veniturile trupei, sau cu privire la entităţile legale înfiinţate. Fehn a solicitat o contabilitate complet detaliată şi cere daune şi un raport complet de profit.

Declaraţia oficială a trupei cu privire la acest scandal este următoarea:

Slipknot se axează pe realizarea albumului #6 şi următoarele concerte internaţionale. Chris ştie că nu mai face parte din Slipknot. Suntem dezamăgiţi că a ales să arate cu degetul şi să fabrice acuzaţii, în loc să facă ceea ce este necesar pentru a continua să facă parte din Slipknot.

Am fi preferat să nu aleagă această cale, dar evoluţia este necesară în viaţă, în toate aspectele. Trăiască Knot!

Fehn nu a răspuns acestei declaraţii. Conform celor de la The Blast, muzicianul afirmă în procesul pe care l-a intentat că veniturile din turnee şi vânzări de tricouri şi alte obiecte erau trecute printr-o singură companie. Aceasta împarte profiturile şi plăteşte membrii trupei. Totuşi, Fehn a descoperit recent că au fost înfiinţate şi alte companii afiliate Slipknot care preluau bani de la trupă.

Cu tot aceste tumult pe fundal, Slipknot continuă să îşi pregătească noul album. Acesta va debuta pe 9 august prin Roadrunner Records. De pe noul LP am putut asculta un singur single până acum, "All Out Life", care a debutat în noiembrie 2018. Pe 7 iunie 2019 Slipknot porneşte un turneu european, iar din iulie revine în Statele Unite. Încă nu ştim cine îi va lua locul lui Fehn.

Citește mai multe despre Corey TaylorSlipknot
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă noua piesă Santana, "Los Invisibles" feat. Buika - AUDIO

Carlos Santana lansează ”Los Invisibles”, o piesă care celebrează viața, energia și dragostea sub toate formele ei. Melodia anunță lansarea...

Închide