Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Whitney HoustonUn videoclip Whitney Houston a depășit pragul de un miliard de vizualizări pe YouTube GenesisGenesis a început repetițiile pentru turneul de reunire din 2021 - FOTO Adele la SNLCum s-a descurcat Adele la SNL, în calitate de gazdă și comediant - VIDEO Concurenții care au trecut de cel de-al șaptelea episod X Factor 2020 - captură ecranA șaptea rundă de audiții de la X Factor 2020 a prezentat noi concurenți cu voci remarcabile Vulpoiul pe scena Masked SingerCosti Ioniță a fost Vulpoiul de la Masked Singer Iulian Canaf în audițiile de la X Factor 2020Iulian Canaf a impresionat din nou cu o interpretare blues, de data aceasta la X Factor 2020

Slipknot lansează un site cu un puzzle/teaser pentru noul album

Slipknot continuă teaserele pentru viitorul său album, de această dată lansând un site misterios. E vorba despre Wearenotyourkind.com, care include un puzzle şi teaser pentru data de lansare a LP-ului.
Teaser Slipknot album nou

Teaser Slipknot album nou │ FOTO: Slipknot

Postarea cu adresa site-ului a fost făcută de conturile oficiale de Twitter şi Facebook Slipknot. Wearenotyourkind.com face aluzie la versurile primului single de pe noul disc, "All Out Life", lansat în noiembrie 2018. Site-ul include un cod de bare, rugămintea sa îl vizităm de pe terminale mobile şi o numărătoare inversă, care în acest moment indică 13 ore rămase.

Surse apropiate de trupă afirmă că ar fi vorba de o numerotare inversă până la următorul single şi până la anunţarea datei de lansare a albumului. Cine accesează site-ul de pe mobil va vedea un buton nou, pe care scrie "Share your Location". Odată apăsat butonul apare data "8.9.2019". Asta ar înseamnă că pe 9 august ori vine albumul cel nou, ori începe turneul Slipknot.

Recent am aflat că solistul Corey Taylor s-a realăturat trupei, pentru a înregistra vocea pe ultimele track-uri de pe LP. Acelaşi Corey prezentase la începutul anului un teaser pentru noua sa mască. Între timp Shawn Clown Crahan, regizorul şi percuţionistul formaţiei a vorbit cu Kerrang! despre abordarea vizuală şi conceptuală a materialului nou.

Am aflat că soţiei lui Shawn nu îi place noua mască a muzicianului. Acesta a postat un teaser pe Instagram, dar măştile noi sunt acoperite cu pungi din plastic şi se vede doar conturul lor. Aparent atunci când a fost cusut păr pe aceste măşti, soţia lui Shawan a început să le aprecieze mai mult. Tom Savini, expert în efecte speciale de filme horror de decenii bune a contribuit la realizarea măştii noi a lui Corey Taylor.

Slipknot este o trupă de alternative metal din Iowa, activă din 1995. Îşi lansează albumele la ani buni distanţă, preferând să catalizeze îndelung emoţiile şi trăirile membrilor, dar şi schimbările societăţii din jur. Utimul LP a fost ".5: The Gray Chapter" din 2014, axat pe pierderea basistului Paul Gray. Fusese precedat de "All Hope Is Gone" în 2008 şi "Vol 3: (The Subliminal Verses)" în 2004.

Trupa a avut un proces cu Burger King în 2005, atunci când lanţul fast food a lansat o trupă mascată fictivă cu o imagine similară cu Slipknot.

Citește mai multe despre Corey TaylorSlipknot
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Weezer a lansat noul său album "The Black Album" pe o insulă din jocul Fortnite

Weezer a ales o modalitate inedită de a promova şi lansa noul său LP, "The Black Album". Acesta a putut...

Închide