Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria" New RadicalsNew Radicals va cânta din nou "You Get What You Give", după 22 de ani de pauză. Trupa se reunește grație lui Joe Biden

Siska va deschide concertul Whitesnake din București

Trupa de hard rock Siska va deschide concertul Whitesnake de la Arenele Romane din București. Evenimentul va avea loc pe 1 iulie, în cadrul turneului mondial Flesh & Blood.
Siska în deschiderea concertului Whitesnake pe 1 iulie 2019

Siska în deschiderea concertului Whitesnake pe 1 iulie 2019 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Siska și-a început activitatea în octombrie 2015. Bazele formației au fost puse de Mattia Sisca, chitarist care a cântat alături de Blaze Bayley (Iron Maiden - a fost și chitaristul principal pentru turneul său), Jennifer Batten (Michael Jackson), Dennis Stratton (Iron Maiden), Michael Angelo Batio și mulți alții. Acesta a susținut concerte în Europa și America de Sud ca headliner și supporting band cu Lunar Explosions și alți artiști internaționali.

Primul videoclip al trupei, "Sally", a fost primul filmat de o trupă de rock în "Staglieno Cemetery" din Genova (IT), locația făcând parte din patrimoniul UNESCO.

În septembrie 2016, Siska a avut primul turneu în Brazilia alături de Tim Ripper Owens (Judas Priest, Iced Earth, Malmsteen), cântând în cadrul multor show-uri sold out și câștigând inimile rockerilor brazilieni. În cadrul turneului a urcat pe scena unor locații în care mai cântasera formații ca Europe, Vince Neil (Motley Crue), Megadeth, Skid Row, membrii Guns n' Roses, membrii Kiss, Epica, Firehouse, Richie Kotzen, Kip Winger, Danger Danger, Angra, Firehouse, Steve Morse, Michael Angelo Batio.

În vara anului trecut, Siska a urcat pe scena Metalhead Meeting la Arenele Romane din București, unde a cântat în fața a mii de oameni alături de formații precum Children of Bodom, Sonata Arctica, Epica, Soulfly. În iulie, formația a lansat albumul de debut "Romantic Dark and Violent", de pe care au fost promovate single-urile "Nothing left to say" și "Waiting now".

Bilete concert Whitesnake - București 2019

  • VIP (cu loc) - 319 lei în earlybird, 349 lei în presale și 370 la intrare + taxe 10 lei
  • Teren (fără loc, în fața scenei) - 229 lei în earlybird, 259 în presale și 270 la intrare + taxe 10 lei
  • Acces General (cu loc) - 139 lei în earlybird (SOLD OUT), 159 lei în presale și 170 lei la intrare + taxe 10 lei

Info acces concert Whitesnake:

  • Pentru biletele "cu loc" accesul se face doar prin parc prin lateralele arenei.
  • Pentru biletele de pe Teren accesul se face pe la porțile Arenelor Romane de jos din parc.
  • Biletele le oferă participanților acces doar în categoriile în care și-au cumpărat bilet.
  • La prețul tuturor biletelor comandate în earlybird și presale se adaugă comisionul de emitere bilet de 10 lei.

Whitesnake este o legendă a rock-ului clasic și una dintre formațiile etalon ale așa numitului ”New Wave of British Heavy Metal”. Trupa și-a început activitatea în 1978, continuând până în prezent, cu mici pauze în anii '90. Bazele formației au fost puse de David Coverdale, după ce artistul și-a terminat colaborarea cu Deep Purple.

Din cele 12 albume de studio lansate, jumătate dintre ele au primit Discuri de Platină sau de Aur. Per total, palmaresul trupei numără: 4 Discuri de Aur, 17 Discuri de Platină și un Disc de Argint. Absolut toate albumele Whitesnake au intrat în Top 50 în Marea Britanie, iar 6 au accesat și Top 10.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre SiskaWhitesnake
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE