Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii INFO CONCERT:
James Arthur
David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Rolling Stones își amână turneul, Mick Jagger are probleme de sănătate

Trupa The Rolling Stones a anunțat că își amână turneul din America de Nord din cauza problemelor de sănătate ale lui Mick Jagger. Solistul urmează un tratament medical, doctorii recomandându-i să aștepte până la recuperarea completă. El va putea reveni pe scenă cât de curând, transmite formația.
Mick Jagger

Mick Jagger

Pe 20 aprilie la Miami, formația britanică urma să înceapă un turneu care ar fi cuprins 17 concerte în America și Canada. Acestea vor fi reprogramate, doctorii fiind încrezători în recuperarea completă a lui Mick Jagger.

Mick Jagger s-a concentrat pe cariera solo în ultima vreme, lansând single-uri muşcătoare la adresa clasei politice britanice. S-a axat pe imigraţie, Brexit şi alte teme arzătoare. Turneul actual "No Filter" a avut deja numeroase opriri în Europa.

În vârstă de 75 de ani, solistul The Rolling Stones le-a cerut scuze fanilor de peste ocean, care își cumpăraseră bilete:

"Îmi pare rău pentru toți fanii noștri din America și Canada care și-au cumpărat bilete. Nu-mi place deloc să vă dezamăgesc în acest fel. Sunt devastat că trebuie să amân turneul, dar mă voi strădui să mă întorc pe scenă cât de repede pot. Îmi cer scuze tuturor încă o dată."

Mesajul anterior postat de Mick Jagger pe Twitter data tocmai din 11 februarie, când anunța întoarcerea trupei în Canada. Artistul obișnuia să posteze de 1-2 ori pe lună.

Și chitaristul Ronnie Wood le-a scris un mesaj fanilor: "Ne va fi dor de voi în următoarele săptămâni, dar așteptăm cu nerăbdare să vă revedem foarte curând." Folosind un emoticon cu mușchi, el i-a transmis forță colegului de trupă.

"Vă mulțumesc pentru mesajele voastre de susținere, înseamnă foarte mult pentru noi", a încheiat Ronnie.

În cadrul turneului actual, The Rolling Stones a făcut senzaţie cu prilejul concertului din 22 mai 2018 de la Londra. Rockerii au avut-o invitată pe scena de pe Londom Stadium pe Florence Welch. Mick Jagger şi Florence au cântat piesa "Wild Horses" - mai multe detalii aici.

După o carieră de peste 55 de ani și cu peste 250 de milioane de albume vândute, The Rolling Stones este una dintre cele mai mai apreciate formații rock din toate timpurile. Este prezentă în Rock and Roll Hall of Fame din 1989 și în UK Music Hall of Fame din 2004. Înființată în 1962, Rolling Stones a lansat 30 de albume de studio, 23 de albume live și multiple compilații.

Trupa a concertat la București pe 17 iulie 2007, pe stadionul Lia Manoliu, în cadrul turneului european "A Bigger Bang".

Citește mai multe despre Mick JaggerThe Rolling Stones
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Hope Concert 2019 - Muzică în serviciul copiilor defavorizați

A VII-a ediție a evenimentului caritabil Hope Concert organizat pentru copiii instituționalizați din România de catre fundația Hopes and Homes...

Închide