Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox

Rob Halford confirmă că Judas Priest pregăteşte un nou album

Judas Priest a lansat în 2018 apreciatul album "Firepower", dar nu se opreşte aici. Într-un interviu acordat recent solistul trupei, Rob Halford a confirmat că grupul a început deja discuţiile despre un nou disc.

Concert Judas Priest la Romexpo din Bucuresti pe 1 iulie 2015 (foto: Alex Chelba / InfoMusic.ro)

Viitorul album a fost deja confirmat, dar mai avem de aşteptat până la debutul său. Până atunci trupa se află încă în turneu pentru a promova "Firepower", LP-ul din 2018. Halford a apreciat susţinerea fanilor şi feedback-ul pozitiv pentru noile piese, de aici şi dorinţa de a înregistra material nou. Într-o discuţie cu cei de la May The Rock Be With You, solistul Judas Priest a spus următoarele:

Judas Priest este în vervă şi suntem înflăcăraţi cu această muzică. Reacţia, susţinerea fanilor şi toţi cei apropiaţi, asta ne face să gândim lucruri precum "ce ar fi dacă am înregistra încă o melodie şi apoi încă o melodie şi apoi un album?". Apoi vom pleca din nou în turneu.

E o combinaţie de multe lucruri care ne menţin foarte activi. Fiecare album Judas Priest are propria sa personalitate şi propriul sound. "British Steel" este la ani lumină de "Painkiller", care este la ani lumină de "Stained Class", la rândul său departe de "Sad Wings of Destiny" şi "Sin After Sin". Întotdeauna căutăm un tip diferit de abordare pentru ceea ce facem ca trupă în următorul proiect de melodii.

Rob Halford a confirmat discuţiile despre viitorul album, care au avut loc în cadrul unei întâlniri din UK a muzicienilor din trupă. Priest a concertat la Melbourne în cadrul festivalului Download la începutul lunii martie. Trupa va ajunge în perioada următoare în alte zone din Australia, Noua Zeelandă, dar şi Japonia, urmând apoi să se îndrepte spre America de Nord.

Formaţia a confirmat în trecut că va avea parte de contribuţiile lui Glenn Tipton la chitară, chiar dacă acesta nu e membru activ al trupei, din cauza luptei cu boala Parkinson. Tipton a fost înlocuit pentru reprezentaţiile live de producătorul Andy Sneap. Acesta a produs, mixat şi masterizat albumul "Firepower". Judas Priest a cântat în România pe 22 iulie 2018, la Romexpo, interpretând noile piese de pe LP-ul "Firepower", dar şi multe alte hituri din cariera grupului.

Citește mai multe despre Judas PriestRob Halford
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Mark Ronson compară declinul muzicii lui Michael Jackson cu "colapsul continuumului spațiu-timp"

Reputatul producător Mark Ronson crede că efectul pe care documentarul ”Leaving Neverland” îl are asupra muzicii lui Michael Jackson este...

Închide