Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Rob Halford confirmă că Judas Priest pregăteşte un nou album

Judas Priest a lansat în 2018 apreciatul album "Firepower", dar nu se opreşte aici. Într-un interviu acordat recent solistul trupei, Rob Halford a confirmat că grupul a început deja discuţiile despre un nou disc.

Publicat

pe

Concert Judas Priest la Romexpo din Bucuresti pe 1 iulie 2015 │ FOTO: Alex Chelba / InfoMusic.ro

Viitorul album a fost deja confirmat, dar mai avem de aşteptat până la debutul său. Până atunci trupa se află încă în turneu pentru a promova "Firepower", LP-ul din 2018. Halford a apreciat susţinerea fanilor şi feedback-ul pozitiv pentru noile piese, de aici şi dorinţa de a înregistra material nou. Într-o discuţie cu cei de la May The Rock Be With You, solistul Judas Priest a spus următoarele:

Judas Priest este în vervă şi suntem înflăcăraţi cu această muzică. Reacţia, susţinerea fanilor şi toţi cei apropiaţi, asta ne face să gândim lucruri precum "ce ar fi dacă am înregistra încă o melodie şi apoi încă o melodie şi apoi un album?". Apoi vom pleca din nou în turneu.

E o combinaţie de multe lucruri care ne menţin foarte activi. Fiecare album Judas Priest are propria sa personalitate şi propriul sound. "British Steel" este la ani lumină de "Painkiller", care este la ani lumină de "Stained Class", la rândul său departe de "Sad Wings of Destiny" şi "Sin After Sin". Întotdeauna căutăm un tip diferit de abordare pentru ceea ce facem ca trupă în următorul proiect de melodii.

Rob Halford a confirmat discuţiile despre viitorul album, care au avut loc în cadrul unei întâlniri din UK a muzicienilor din trupă. Priest a concertat la Melbourne în cadrul festivalului Download la începutul lunii martie. Trupa va ajunge în perioada următoare în alte zone din Australia, Noua Zeelandă, dar şi Japonia, urmând apoi să se îndrepte spre America de Nord.

Formaţia a confirmat în trecut că va avea parte de contribuţiile lui Glenn Tipton la chitară, chiar dacă acesta nu e membru activ al trupei, din cauza luptei cu boala Parkinson. Tipton a fost înlocuit pentru reprezentaţiile live de producătorul Andy Sneap. Acesta a produs, mixat şi masterizat albumul "Firepower". Judas Priest a cântat în România pe 22 iulie 2018, la Romexpo, interpretând noile piese de pe LP-ul "Firepower", dar şi multe alte hituri din cariera grupului.

PUBLICITATE
Comentează

Concerte & turnee

Judas Priest concertează la Arenele Romane în iulie 2022; vezi programul și regulile de acces

Judas Priest susține un concert pe 18 iulie la Arenele Romane din București. În deschidere vor cânta The Dead Daisies și Amalgama. Consultă programul și regulile de acces la eveniment.

Publicat

pe

Concert Judas Priest la Romexpo din Bucuresti pe 1 iulie 2015 │ FOTO: Alex Chelba / InfoMusic.ro

Judas Priest au pornit într-un turneu care celebrează 50 de ani de activitate muzicală. Astfel, fanii vor avea parte de un setlist croit pe istoria pline de hit-uri a trupei. Judas Priest vin la Arenele Romane cu o producție demnă de o asemenea aniversare.

Program concert Judas Priest:

 • Open Doors - 18:30
 • Amalgama - 19:00 - 19:30
 • Dead Daisies - 19:50 - 20:30
 • Judas Priest - 21:00 - 23:00

Reguli de acces la concertul Judas Priest

Accesul în incinta Arenelor Romane se face începând cu ora 18:30, iar concertele încep la ora 19:00. După deschiderea porților, puteți sosi la orice oră doriți pentru a vă vedea trupele favorite. Concertul are loc în aer liber.

Pentru biletele "cu loc" accesul se face doar prin parc prin lateralele arenei.

Pentru biletele de pe Teren accesul se face pe la porțile de jos din parc ale Arenelor Romane.

Biletele oferă participanților acces doar în categoriile în care și-au cumpărat bilet.

La intrarea în perimetrul evenimentului, toți participanții vor fi percheziționați de agenții de securitate.

Este interzis accesul cu:

 • sticle, conserve;
 • mâncare sau băuturi de orice fel;
 • artificii, arme, obiecte periculoase;
 • obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser);
 • umbrele (vă rugam în caz că se anunță ploaie să veniți cu pelerine);
 • aparate foto/video profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil);
 • aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale;
 • animale de companie;
 • persoanele cu probleme de ordin medical trebuie să aibă asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare.

*Organizatorii NU vor stoca și NU vor păzi obiectelor prezentate în lista de mai sus pe durata evenimentului.

*La intrarea în perimetrul evenimentului, toți participanții vor fi percheziționați de către agenții de securitate.

*Organizatorii informează publicul participant că spectacolele includ lumini puternice ce pot afecta persoanele epileptice.

Categorii de bilete:

Accesul în spațiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului.

Părăsirea perimetrului de concert, după validarea biletului de acces, va fi strict interzisă. Persoanele care doresc să părăsească zona de eveniment o pot face, dar la ieșire brățara le va fi ruptă și dacă doresc să intre din nou, vor trebui să-și cumpere alte bilete.

Fanii care au bilete pe scaune se pot plimba dintr-o parte în alta a arenelor ca să ajungă la zona de merch de pe coronament, dar nu pot intra pe teren (și viceversa - fanii de pe teren nu pot intra în zonele cu scaune). De asemenea, staționarea pe coronament pentru a privi concertul este interzisă din două motive: 1) nu se aude bine 2) nu trebuie blocate căile de evacuare.

 • Categoria Premium - Bilete cu loc în sectoarele K, E
 • Categoria Teren - Bilete fără loc, în fața scenei, pe teren
 • Categoria Acces General  - Bilete cu loc în Arenă, mai puțin în sectoarele K și E

Bilete concert Judas Priest:

Prețul biletelor variază între 364 și 169 lei în funcție de categorie și de perioada de achiziționare. Pentru mai multe detalii, consultă agenda InfoMusic.

Citește în continuare

Trending