Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
James Arthur
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
David Garrett

Rammstein postează un teaser de 30 de secunde pentru o melodie nouă şi un clip

Metaliştii germani de la Rammstein au confirmat de multiple ori în ultimul an că au înregistrat un nou album. Acum încep să apară roadele muncii din studio, iar trupa a postat un teaser de 30 de secunde în social media. Acesta face aluzie la un clip nou, dar şi la o piesă nouă. Avem teorii despre acest release în articol.
Teaser Rammstein 28 martie 2019

Teaser Rammstein 28 martie 2019 (foto: Rammstein)

Sub titlul de "XXVIII.III.MMXIX", trupa a postat un clip de 35 de secunde, în care artiştii apar pe un eşafod, pregătiţi de spânzurătoare. În fundal se aude o muzică ameninţătoare, care pare să prevestească o fază de actiune dintr-un film. Solistul Till Lindemann are arcada însângerată, iar chitaristul Richard Kruspe şi clăparul Flake nu par să împărtăşească aceeaşi soartă, pentru că nu apar în cadrele din teaser.

Totul se încheie cu o mare inscripţie "Deutschland" şi cifrele romane amintite mai sus. Acele cifre compun data de 28 martie 2019, deci atunci ar putea debuta o piesă nouă şi un videoclip proaspăt al germanilor. Cei care au privit teaserul au remarcat şi cuvintele "Du hast viel geweint", care înseamnă "ai/aţi plâns mult".

În ianuarie Rammstein acorda un interviu revistei Kerrang!, în care promitea că va lansa 5 videoclipuri pentru a însoţi viitorul album. Acesta a fost confirmat pentru debut în primăvara lui 2019. De atunci au fost postate instantanee extrase din clipuri pe contul de Instagram al veteranilor industrialului german.

În 2019 se împlinesc 10 ani de la ultimul album lansat de Rammstein, "Liebe ist fur alle da". De atunci Till Lindemann s-a axat pe un nou grup, Lindemann, iar recent a apărut pe o piesă rap. Chitaristul s-a concentrat pe trupa Emigrate, cu care a lansat 2 albume noi. În decembrie chitaristul Richard Kruspe a făcut o aluzie la un debut de LP Rammstein în luna aprilie.

Trupa a anunţat deja o serie de concerte în toată Europa, cu opriri în Barcelona şi Berna în iunie, dar şi la Munchen, Dresda, Rotterdam şi Paris. Seria de concerte ţine de pe 17 mai până pe 22 august. Rammstein a concertat în România în 2010 şi 2013, ambele dăţi la Romexpo. S-a lăsat cu un show incendiar, cu efecte pirotehnice, oameni în flăcări şi tunuri cu fulgi. Artiştii au făcut şi crowdsurfing.

Citește mai multe despre RammsteinTill Lindemann
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Festivalul Woodstock 2019 are un lineup all star la ediţia aniversară de 50 de ani

Festivalul Woodstock este un reper în industria muzicii, legat de modul în care muzica şi revolta poate aduce oamenii împreună....

Închide