Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Slipknot

Premiile MTV EMA 2019 vor avea loc în Sevilla în noiembrie

Ediţia din 2019 a premiilor MTV EMA va rămâne în Spania, conform organizatorilor. MTV a anunţat în această săptămână că Sevilla va găzdui ediţia 26 a premiilor muzicale MTV Europe. Anul trecut ceremonia a avut loc în Bilbao, iar acum se mută în Sevilla.
MTV EMA 2019 Sevilla

MTV EMA 2019 Sevilla (foto: MTV)

Premiile MTV EMA 2019 vor avea loc la FIBES Conference & Exhibition Center pe 3 noiembrie 2019. Acesta este al doilea an la rând când evenimentul se petrece în Spania, după cel de anul trecut din Bilbao. În 2017 ceremonia s-a ţinut la Londra. În acest an MTV va difuza evenimentul în 180 de ţări.

Raffaele Annechino, preşedinte şi director al Viacom International Media Networks (Europa de Sud şi Vest) a declarat următoarele despre MTV EMA 2019:

Suntem foarte încântaţi să găzduim premiile MTV EMA în Spania pentru a patra oră în parteneriat cu Sevilla. Este primul Oraş Creativ al Muzicii recunoscut de UNESCO şi a devenit una dintre cele mai populare destinaţii turistice din lume. Oraşul este recunoscut ca un centru de creativitate şi activitate muzicală, un mediu vibrant, rezultat dintr-o lungă tradiţie muzicală şi influenţă la scară globală.

Ediţia din 2018 i-a avut ca mari câştigători pe Camila Cabello (Cel mai bun artist), dar şi pe Nicki Minaj, Janet Jackson, Dua Lipa sau Cardi B. Gazda a fost Hailee Steinfeld, care în ultimii ani a făcut tranziţia de la actorie la o carieră muzicală. Au cântat pe scena EMA artista spaniolă Rosalia, dar şi Bebe Rexha şi Panic! At the Disco. Camila Cabello a primit 4 premii, iar Janet Jackson a fost distinsă cu Global Icon Award.

Această festivitate datează din 1994, prima ediţie fiind organizată în Berlin. Pe atunci prezentau Pamela Anderson, Jean Paul Gaultier şi Helena Christesen, care l-a sărutat pe Michael Hutchence de la INXS pe scenă. EMA se difuzează de obicei în direct pe posturile MTV, în social media şi pe platformele digitale asociate.

Iniţial totul a fost gândit ca o alternativă la MTV Video Music Awards, care sunt organizate anual în Statele Unite. Marea Britanie deţine recordul pentru cele mai multe ediţii EMA organizate.

Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Siska va deschide concertul Whitesnake din București

Trupa de hard rock Siska va deschide concertul Whitesnake de la Arenele Romane din București. Evenimentul va avea loc pe...

Închide