Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Onslaught, veteranii trash metal-ului britanic, vin la Rockstadt Extreme Fest 2019

Onslaught, trupa de trash metal britanic, este confirmată în lineup-ul Rockstadt Extreme Fest 2019. Evenimentul va avea loc între 1 – 4 august 2019, la poalele Cetății Râșnov.

Publicat

pe

Onslaught
Onslaught │ FOTO: www.facebook.com

Bazele Onslaught au fost puse de Nige Rockett și Steve Grice în Bristol, în 1982, proiectul stând inițial sub semnul influențelor hardcore punk pentru ca apoi să vireze direct către sound-ul trash metal. După câteva schimbări de componență și o despărțire, trupa a redevenit activă din 2005 pentru a-și întregi palmaresul muzical. Ultima modificare de formulă a avut loc în 2018 pentru a aduce un "sound complex, mult mai puternic și agresiv ca până acum", potrivit declarațiilor date de Rockett pentru publicația Blabbermouth.

Albumul de debut al grupului, "Power from Hell" (1985), a marcat turnura clară de la punk către melodii cu puternice influențe heavy metal, cu versuri marcate de teme satanice și un sound întunecat. La numai un an distanță a urmat cel de-al doilea material, intitulat "The Force", lansare care a fost însoțită de un turneu alături de nume ca Motörhead, Exciter, Girlschool, Kreator, Nuclear Assault, Agent Steel, Angel Dust, Exumer, Messiah, Sabbat sau Anthrax.

În ciuda modificărilor dese ale componenței trupei, în 1989 apare "In Search of Sanity", cel de-al treilea material, care a ajuns pe locul 46 în topurile britanice și a fost urmat de un turneu de un an, alături de trupe precum Annihilator, Xentrix, Slammer, the Crumbsuckers, Horse, Drunken State sau Dead On.

2007 aduce un nou material, "Killing Peace", pentru ca în 2009, Onslaught să înregistreze un album live care include show-ul susținut în cadrul Damnation Festival din Leeds. Au urmat "Sounds of Violence" (2011) și "VI" (2013), lansări completate de Thrash Invasion Tour, turneu care a inclus show-uri în SUA, Canada, Brazilia, Chile și alte țări din America de Nord și de Sud. În prezent, trupa lucrează la cel de-al șaptelea album ce urmează să fie lansat în cursul acestui an.


Pe scena de la poalele Cetății Râșnov, Onslaught (Marea Britanie), va urca alături de Accept (Germania), Crystal Lake (Japonia), Sworn Enemy (SUA), Soilwork (Suedia), Dimmu Borgir (Norvegia), Bloodbath (Suedia), Clawfinger (Suedia), 1349 (Norvegia), Mortem (Norvegia), Bölzer (Elveția), Mgła (Polonia), Candlemass (Suedia), Paradise Lost (Marea Britanie), Hypocrisy (Suedia), Asphyx (Finlanda), Unearth (SUA), Adept (Suedia), Schammasch (Elveția), Ektomorf (Ungaria) și de Korpiklaani (Finlanda). Noi nume de pe scena muzicală internațională vor fi anunțate în curând.

Prețuri abonamente la Rockstadt Extreme Fest 2019:

  • Pre-sale 6: va include 1.000 de abonamente cu prețul de 360 lei/ buc., valabil până la epuizare, dar nu mai târziu de 16 iunie 2019;
  • După data de 16 iunie 2019 și pe perioada festivalului abonamentele vor costa 390 lei/ buc.

Pentru Rockstadt Extreme Fest 2019 vor fi disponibile și bilete pe zi, care vor fi puse în vânzare cu aproximativ o lună înainte de începerea festivalului, la prețul de 220 lei.

Copiii cu vârste de până la 12 ani vor avea acces gratuit în interiorul festivalului, dacă vor fi însoțiți de un părinte sau tutore legal cu abonament sau bilet valid.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri joi, 1 august 2019

Rockstadt Extreme Fest 2019

Loc
Cetatea Râșnov
Comentează

Trending