Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Noul album Metallica va sosi mai rapid decât ultimele două discuri

Metallica se află în continuare în turneul extins de promovare a ultimului său LP, dar deja se discută despre un viitor album. Basitul Robert Trujillo a oferit primele informaţii în cadrul unui interviu acordat recent. Muzicianul anticipează un debut mai rapid decât pentru ultimele 2 LP-uri.
Trupa Metallica (2018)

Trupa Metallica (2018) (foto: Herring Herring / Metallica)

Sunt şanse mari să vedem un nou album Metallica până în 2021, LP-ul ducând discografia trupei la 11 titluri. Au trecut 8 ani între penultimul disc, "Death Magnetic" şi ultimul, "Hardwired... to Self-Destruct". Pe de altă parte au trecut doar 5 ani între "St. Anger" şi "Death Magnetic". Metallica a lansat ultimele piese noi în 2016, odată cu "Hardwired", de aici şi predicţiile legate de anul 2021.

"Hardwired... to Self-Destruct" a fost lansat ca un album dublu pe 18 noiembrie 2016. A debutat pe locul întâi în topul Billboard 200 şi a vândut 291.000 de unităţi în prima săptămână. A intrat în clasamentele muzicale majore din 57 de ţări şi a vândut 5 milioane de copii global. În 2018 discul a bifat şi o nominalizare la premiile Grammy, după ce câştigase distincţii Revolver, Metal Storm, iHeartRadio şi Billboard.

În acelaşi interviu, Robert Trujillo s-a declarat încântat de viitoarea înregistrare, considerând-o "o culminare a ultimelor 2 discuri". Muzicianul a amintit că există destul de multe idei originale pregătite şi că toţi membrii trupei au promis că se vor apuca de compus mai rapid decât până acum. Metallica e gata să pornească o nouă etapă a turneului său european pe 1 mai 2019 la Lisabona.

Aceste concerte se vor încheia în Germania în vară, nu înainte ca Hetfield & co să ajungă în România pe 14 august, în cadrul unui concert organizat pe Arena Naţională. În această toamnă Metallica şi Slipknot vor concerta împreună pe o serie de stadioane australiene. Trupa a lansat recent un album de piese acustice şi live, "Helping Hands - Live & Acoustic at the Masonic”, cu piese înregistrate la un concert umanitar susţinut pentru "All Within My Hands Foundation".

Formaţia a fost de asemenea prezentă la începutul anului 2019 la tributul pentru Chris Cornell, un concert care a durat 5 ore. În ultimul an Metallica şi-a ramificat brandul în noi direcţii, precum o bere Pilsner proprie, o colecţie de ceasuri şi un whiskey inspirat de "Enter Sandman".

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre MetallicaRobert Trujillo
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Elle Fanning cântă "Dancing On My Own" (Robyn) în filmul "Teen Spirit" - VIDEO

Actrița americană Elle Fanning a realizat un cover captivant după hitul lui Robyn, "Dancing On My Own". Noua versiune a...

Închide