Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Noi confirmări la El Carrusel 2019: Black Eyed Peas, Diplo, Young Thug

Cea de-a doua ediție a festivalul El Carrusel îi aduce la București pe Black Eyed Peas, Diplo, Young Thug și Rae Sremmurd. Evenimentul va avea loc în perioada 27 – 30 iunie, la Romexpo.

Publicat

pe

Black Eyed Peas
Black Eyed Peas │ FOTO: www.facebook.com

În 2019, festivalul El Carrusel devine un eveniment muzical variat,
care aduce, în același loc, ritmuri de latino, urban, trap, electro, cu un line-up format din cei mai influenți artisti ai momentului.

Artiștilor deja anunțați, J Balvin, Nicky Jam și Ozuna, li se vor alătura emblematicii Black Eyed Peas, rapperii Rae Sremmurd (Swae Lee and Slim Jxmmi), Young Thug, dar și Diplo, recent câștigator al unui premiu Grammy.

Black Eyed Peas, trupa cu 6 premii Grammy, vine la El Carrusel

Trupa Black Eyed Peas a fost premiată de mai multe ori cu discul de platină, deține șase premii Grammy și are peste 75 de milioane de discuri vândute în întreaga lume, ceea ce îi face una dintre cele mai bine vândute trupe de pe glob

Formația are în palmares hituri ca ”Where Is The Love?”, ”Pump It”, ”Let’s Get It Started”, ”I Gotta Feeling”, ”Meet Me Half Way”, ”My Humps”. Este printre puținele trupe care a ocupat simultan locul 1 și 2 în Billboard Hot 100.

Trupa The Black Eyed Peas revine în România la doar un an de la concertul susținut în cadrul festivalului UNTOLD.

Diplo, recent premiat cu primul lui Grammy, este co-fondator al trupei
MAJOR LAZER și este cunoscut pentru numeroasele colaborări cu Skrillex,
Justin Bieber, Justin Timberlake, Gwen Stefani, Tinie Tempah, Madonna,
Beyonce, Usher și Snoop Dog.

Rae Sremmurd este o trupă trap, formată din frații Swae Lee și Slim Jxmmi. Duo-ul a debutat în 2014 cu piesa “No Flex Zone” și de atunci au lansat hituri constante, de la "No Type", la viralul "Up Like Trump" (o piesă despre președintele Americii, Donald Trump). Hitul care i-a propulsat pe primul loc în Billboard 100 a fost „Black Beatles”, în mare parte datorită trendului cu ”Mannequin Challenge”, unde a rulat această piesă.

Young Thug, rapper-ul de origine americană, cu un stil vocal excentric, a
cunoscut succesul după colaborarile cu Gucci Mane, Birdman, Richie Homie, Trick Daddy, Kayne West sau Travis Scott, fapt ce l-a dus în topurile celor mai cunoscuți artiști de gen, din întreaga lume.

La El Carrusel 2019 vin și Karol G, una dintre cele mai emblematice artiste latino de la ora actuală, și Zion y Lennox, duo-ul originar din Puerto Rico care a cunoscut succesul în 2004, cu albumul "Motivando a la Yal".

El Carrusel 2019: 4 zile de distracție și o serie de show-uri after-party exclusive

Anul acesta, organizatorii au pregătit 4 zile de distractie, cu concerte pe mai multe scene, dar și un parc de distracții, zone de foodcourt, artă și relaxare, destinate tuturor categoriilor de vârstă, unde multiculturalismul va îmbrățișa creativitatea libera.

Ca o noutate în acest an, festivalul El Carrusel va oferi publicului șansa de a petrece toată noaptea, printr-o serie de show-uri after-party exclusive, în sala legendară a cupolei, adiacentă scenei principale. Imediat după miezul nopții, aceste petreceri vor completa lista celor mai populare piese, ce vor menține atmosfera de sărbătoare până la răsăritul soarelui.

Click: Bilete El Carrusel Festival 2019

  • Acces General - 330 lei
  • Golden Circle - 430 lei
  • VIP Ticket - 720 lei

Important: Biletele puse la vânzare sunt doar abonamente pentru toate cele 4 zile.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte joi, 27 iunie 2019

El Carrusel Festival 2019 - ANULAT

Loc
Romexpo

Trending