Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020

Republica Moldova și-a desemnat reprezentanta la Eurovision 2019; Ester Peony a fost invitata specială a finalei

Anna Odobescu este reprezentanta Republicii Moldova la Eurovision 2019, după ce a câștigat Finala Selecției Naționale cu piesa "Stay". Cântăreața a acumulat 22 de puncte, 12 din partea juriului de specialitate și 10 din partea publicului.
Ana Odobescu și Ester Peony, după finala selecției Eurovision 2019 Moldova

Ana Odobescu și Ester Peony, după finala selecției Eurovision 2019 Moldova (foto: TVR)

Interpreta nu este la prima încercare de a-și reprezenta țara în cadrul concursului Eurovision. Anna a participat și în 2018 la Selecția Națională cu piesa "Agony".

Reprezentanta Moldovei la Tel Aviv este originară din oraşul Dubăsari, a absolvit Academia de Muzică, Teatru şi Arte Plastice din Chişinău şi are în palmares mai multe premii naţionale şi internaţionale la diverse concursuri de muzică.

În finala Eurovision Moldova 2019 a fost invitată şi Ester Peony, cântăreaţa care ne va reprezenta în luna mai la Tel Aviv. În studioul televiziunii publice Moldova 1, gazda finalei concursului, Ester Peony a interpretat piesa "On a Sunday".

Alături de ea, pe scenă au mai urcat reprezentanții Moldovei la Eurovision 2018, DoReDos şi Nelly Ciobanu.

În Finala Naţională din Moldova au participat Aurel Chirtoacă, Vera Ţurcan, Marcela Scripcaru, Siaj, Maxim Zavidia, Diana Brescan, Cristina Coşciug, Lemonique şi CHE-MD.

Anna Odobescu va urca pe scena de la Tel Aviv în a doua semifinală, ce va avea loc pe 16 mai. Alături de reprezentata Republicii Moldova pe scena de la Tel Aviv vor urca interpreţi din Elveţia, Suedia, Irlanda, Austria, Letonia, România, Danemarca, Armenia, Albania, Azerbaidjan, Macedonia, Norvegia, Rusia, Olanda, Croaţia, Lituania, Malta. La Eurovision 2019 vor concura interpreţi din 43 de ţări.

Citește mai multe despre Anna OdobescuEster Peony
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Sfatul Loredanei, oferit unui concurent la "Cântă acum cu mine": "Trebuie să fii artistul total"

În cea de-a doua ediție ”Cântă acum cu mine”, care va fi difuzată duminică, 17 martie, Loredana și cei 100...

Închide