Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Mars Island - 30 Seconds to Mars își răsfață fanii cu un festival de lux

Trupa americană 30 Seconds to Mars își răsfață fanii cu un festival intim numit Mars Island, pe insula Obojna din Croația, cu pachete de acces de lux. Află detalii despre facilități și pachete.

Publicat

pe

Primul concert Thirty Seconds to Mars în Romania pe 5 iulie 2014 la Romexpo

Trupa americană 30 Seconds to Mars, binecunoscută deja pentru excentricitatea solistului și actorului Jared Leto, își răsfață fanii cărora le place "the good life" cu un festival intim de lux numit Mars Island. Festivalul care poartă dictonul "Live like a dream!" a ajuns deja la a cincea ediție, primii patru ani a fost ținut în Malibu, iar în 2019 va avea loc între 9-12 august pe insula Obonja din Croația.

Activitățile festivalului sunt diverse: sesiuni de yoga, meditație, stretching, masaj, mâncare pentru toate tipurile de gusturi și diete, workshopuri, cinema în aer liber, sporturi nautice, piscină, toate în contextul natural luxuriant al insulei croate.

Ce este și mai interesant la acest festival restrâns este faptul că accesul este în mod evident destinat persoanelor pentru care banii nu sunt o piedică, pachetele având o gamă de prețuri pornind de la $995 și ajungând la minunata sumă de $6499.

Pachetul cel mai ieftin, de $995 de dolari include doar două nopți din cele trei de festival, loc pentru cort, mese, snacksuri și băuturi,  cele două concerte intime cu trupa, activități și workshopuri. Următoarele două pachete sunt de $1499 și $2499 și includ cazare în două lodgeuri diferite, primul cu patru paturi la comun, al doilea cu două paturi la comun, plus terasă privată, acces la curent și USB plus activitățile și concertele. Pachetul de $6499 include un lodge privat pentru doi, restul facilităților deja menționate plus extra beneficii: acces în avans pe insulă, frigider plin cu bunătăți, un majordom care ajută cu bagajele, "Mars Passaport" și o experiență VIP exclusivă cu Jared.

Aruncăm cu jind o privire către "the good life" propusă de trupa 30 Seconds to Mars și apreciem marketingul briliant pe care și-l face trupa, cât și modul unic în care își răsfață fanii. Invitația de a trăi viața din visul nostru este unul dintre mesajele constante aduse de trupă prin muzica sa, iar acest lucru este dovedit posibil prin activitatea lor bogată și diversă.  Suntem curioși dacă va ajunge vreun fan 30 Seconds to Mars din România să "Live like a dream" pe Mars Island. Dacă știți pe cineva, dați-ne de știre!

Pentru restul fanilor din România, ne vedem cu 30 Seconds to Mars pe 21 iulie la Electric Castle!

PUBLICITATE
Comentează

Lifestyle

Ținutele artiștilor la MET Gala 2022, evenimentul extravaganței în modă

MET Gala a stat anul acesta sub semnul strălucirii anilor 1870 - 1890. Vedetele care au participat la eveniment nu au ținut, neapărat, cont, de tematica anunțată, însă au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a atrage priviri.

Publicat

pe

Camila Cabello la MET Gala 2022
Camila Cabello la MET Gala 2022 │ FOTO: Captură YouTube / Entertainment Tonight

Met Gala, numită formal The Costume Institute Gala (Gala Institutului de Costume), este un eveniment anual de strângere de fonduri în beneficiul Institutului de Costume al Muzeului Metropolitan de Artă din New York. După ediția de anul trecut, când gala a fost amânată în septembrie din cauza pandemiei, evenimentul a revenit la data sa tradițională, în prima zi de luni din luna mai.

Tema de anul acesta a fost "In America: An Anthology of Fashion", New York Times etichetând-o drept "Guilded Glamour". Termenul "Gilded Age" a fost inventat de Mark Twain. Este o denumire asociată perioadei anilor 1870 -1890, când inovația americană era în plină înflorire, iar crusta superioară a societății din New York avansa.

Printre numele rezonante din muzică care și-au făcut apariția la MET Gala 2022 se numără tânăra Olivia Rodrigo, Billie Eilish, Katy Perry, Lenny Kravitz, Jared Leto, Gwen Stafani, Camilla Cabello și Shawn Mendes. Ca de obicei, tema galei a fost mai mult un pretext, fiecare alegând ținuta mai mult după după propriul gust sau din dorința de a capta atenția. Dintre artiștii menționați, Billie Eilish s-a apropiat cel mai mult de tematica propusă, artista alegând o ținută vintage realizată de Gucci, atât accesoriile cât și materialele fiind refolosite.

Gazda evenimentului a fost, ca de obicei, Anna Wintour, alături de Regina King, Blake Lively, Ryan Reynolds și Lin-Manuel Miranda. La MET Gala 2022 au participat și Kim Kardashian, Naomi Campbell, Cara Delevingne, Gigi și Bella Hadid. Deși s-a zvonit că și Taylor Swift va fi prezentă la eveniment, artista a lipsit de la această gală, absentând pentru cel de-al 7-lea an consecutiv.

Olivia Rodrigo la MET Gala 2022

Lenny Kravitz la MET Gala 2022

Camila Cabello la MET Gala 2022

Billie Eilish la MET Gala 2022

Shawn Mendes la MET Gala 2022

Jared Leto la MET Gala 2022

Gwen Stefani la MET Gala 2022

Katy Perry la Met Gala 2022

Citește în continuare

Trending