Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Poze concert Deep Purple la Cluj-Napoca - 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion

Mark Stam, invitat la concertul Carla’s Dreams de la Romexpo, "Nocturn"

Carla’s Dreams se pregătește de primul mare concert de anvergură al trupei, show care va avea loc pe 18 mai la Romexpo. În deschiderea evenimentului va cânta Mark Stam, alături de Vanotek.
Mark Stam

Mark Stam

Mark Stam este un artist, dansator, coregraf și compozitor din Republica Moldova, care s-a făcut deja remarcat pe piața muzicală din România prin piesele “Doar noi”, în colaborare cu Alina Eremia, hitul “Vina mea” și “Impar”, un single care a fost locul 1 pe TV, locul 2 pe radio și Number One pe Shazam.

“Sunt super entuziasmat și fericit să cânt în deschiderea concertului "Nocturn" al celor de la Carla’s Dreams, un proiect muzical pe care îl respect enorm de mult, deci pentru mine personal va fi o dublă plăcere. Se anunță multă muzică, multe culori și multă dispoziție sufletească.

Ne vedem acolooooooo!”, a declarat entuziasmat Mark Stam.

Primul invitat al show-ului “Nocturn” este Vanotek, DJ și producător român, cunoscut în Europa de Est, cu show-uri și piese în topurile radio și TV din Rusia, Ucraina și CIS. Cele mai de succes piese ale lui Vanotek, “Tell Me Who”, “Back to Me” și “Love is Gone”, au atras atenția Ultra Music, renumita casă de discuri din Statele Unite ale Americii.

Tradiționalul concert anual Carla’s Dreams are loc pe 18 mai 2019, pentru prima dată la Romexpo. Concertul se intitulează “Nocturn”, denumire purtată de cel mai recent proiect muzical al trupei.

Concert Carla's Dreams - "Nocturn" la Romexpo

  • Categoria A (presale - cu loc pe scaun în tribună; doar 200 de bilete ) - 300 lei
  • Categoria B (presale- fără loc, în fața scenei ) - 159 lei
  • Categoria C (presale - în spatele categoriei B, fără loc) - 79 lei
  • Categoria D (presale - în spatele categoriei C, fără loc) - 59 lei

Carla’s Dreams a cucerit publicul din România prin mesajele puternice, sound-ul divers și colaborările de succes cu INNA, Antonia, Delia și Loredana. Grupul susține concerte sold out atât în România, cât și în străinătate.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Carla's DreamsMark Stam
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Sworn Enemy vine la Rockstadt Extreme Fest 2019

Trupa americană Sworn Enemy vine pentru prima dată în România, la Rockstadt Extreme Fest 2019. Evenimentul va avea loc în...

Închide