Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Marilyn Manson are un album nou în stadiu final de înregistrare

Marilyn Manson este mai prolific ca niciodată. Rockerul care a împlinit recent 50 de ani a confirmat că are un album nou în pregătire. Artistul a postat o fotografie amuzantă pe Instagram în care confirma că este în studio pentru a finaliza noul LP.

Publicat

pe

Marilyn Manson portret mai 2017
Marilyn Manson portret mai 2017 │ FOTO: PEROU www.facebook.com

Postarea muzicianului menţiona o întâlnire cu Shooter Jennings, unul dintre colaboratorii săi din ultimii ani, pentru a şlefui noul disc. În imagine îl vedem pe artist cu o căciulă inspirată din serialul "Rick and Morty". Jennings a colaborat şi cu Duff McKagan, basistul Guns N' Roses pentru single-ul "Tenderness", extras de pe albumul solo al lui Duff. Marilyn Manson a apărut pe o piesă a lui Shooter, un cover al melodiei "Cat People" a lui David Bowie cu câţiva ani în urmă.

Prietenia dintre cei doi s-a manifestat şi în concerte live, shock rockerul apărând pe scenă alături de chitarist la o reprezentaţie din Los Angeles. Cei doi au cântat alături de Kirs Kristofferson şi Tanya Tucker, dar şi Dennis Quaid. Vestea că un album nou al lui Manson e pe drum nu poate fi o coincidenţă, având în vedere că artistul are programat un turneu răsunător în acest an.

În vară se va reuni cu Rob Zombie în postura de co-headliner pentru seria de concerte "Twins of Evil: Hell Never Dies". Ultimul album al lui Marilyn Manson a fost "Heaven Upside Down", lansat în 2017. A venit după amânări, schimbări de nume, teasere bizare şi single-uri sale au avut videoclipuri cu Johnny Depp ca protagonist.

Acel material discografic a fost profund influenţat de alegerile din SUA şi politicile lui Donald Trump. Până să ascultăm piesele noi, îl vom vedea pe autorul lui "Beautiful People" apărând în emisiunea lui Norman Reedus. Apreciatul Daryl din "The Walking Dead" a transformat pasiunea pentru motociclete din serial într-un spinoff de succes pe canalul AMC.

Marilyn Manson fotografie studio martie 2019

Marilyn Manson fotografie studio martie 2019 │ FOTO: Lindsay Usich www.instagram.com

După ce a mers pe motor alături de Rob Halford, acum i se alătură şi Marilyn Manson, în ediţia emisiunii "Ride" difuzată pe 17 martie pe AMC. Manson şi-a sărbătorit recent ziua de naştere, împlinind 50 de ani. A fost o petrecere surprinzător de cuminte, la Madame Siam în Los Angeles. Pe lista de invitaţi s-au aflat Courtney Love, Karen O de la Yeah Yeah Yeahs, Jonathan Davis de la Korn şi Poppy, o senzaţie YouTube.

PUBLICITATE
Comentează

Albume noi

Marilyn Manson apare pe noul album al lui Kanye West, a fost prezent la concertele "Donda"

Kanye West e maestrul controverselor şi e acum în mijlocul unui scandal după ce a adus pe scena doi artişti foarte polarizanţi. Rapperul a petrecut ultima lună ţinând petreceri de audiţie a noului său album, "Donda", iar cea de pe 26 august a stârnit rumoare. Acolo au fost adus pe scenă Marilyn Manson şi DaBaby, ambii persona non grata în muzică acum. Avem detalii inclusiv despre o colaborare între Manson şi Kanye în articol.

Publicat

pe

Kanye West Marilyn Manson Dababy petrecere auditie Donda
Kanye West Marilyn Manson Dababy petrecere auditie Donda │ FOTO: Kanye West

La petrecerea de audiţie de pe 26 august 2021, Kanye West a adus pe scenă o machetă la scară a casei sale din copilărie, din Chicago. Din acea casă au ieşit rapperul DaBaby, ostracizat în ultimele săptămâni din cauza unor comentarii homofobe, pentru care şi-a cerut scuze. Lângă aceeaşi casă a apărut şi Marilyn Manson, cu un machiaj asociat look-ului său de acum 10 ani. E prima apariţie în public a shock rockerului după multiple acuzaţii de abuz sexual din partea unor foste colaboratoare, partenere de viaţă sau persoane care i-au traversat orbita.

Cei 3 artişti au apărut pe scenă în timpul unei reprezentaţii (playback) a piesei "Jail" de pe "Donda". La o petrecere din Atlanta, aceeaşi melodie a inclus şi o strofă de la Jay-Z. În versiunea de pe 26 august o cânta DaBaby. Kanye a vrut să se afişeze cu aceşti proscrişi ca un soi de comentariu social asupra Cancel Culture. Alte momente cheie de la spectacolul de pe 26 au fost cel în care Kanye şi-a dat foc în mod simbolic, dar şi apariţia lui Kim Kardashian la show.

"Donda" trebuia să se lanseze pe 27 august, dar a fost deja amânat de atât de multe ori că nu mai ştim exact când va sosi. În ultimele 24 de ore au apărut informaţii că albumul a fost trimis spre reţelele de streaming muzical. Cea mai nouă dată de lansare ar fi 3 septembrie. Ulterior am aflat că Marilyn Manson va apărea pe cel puţin o melodie a lui Kanye de pe acest LP. Reprezentaţii lui Manson au confirmat ca "vocea sa e pe "Donda" şi va continua colaborarea conceptuală cu Ye pe acest proiect".

În ultimele zile Kanye a depus actele legale pentru a îşi schimba numele în Ye. West a făcut aluzii şi la o nouă candidatură la alegerile prezidenţiale din SUA în 2024.

Citește în continuare

Trending