Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Marilyn Manson are un album nou în stadiu final de înregistrare

Marilyn Manson este mai prolific ca niciodată. Rockerul care a împlinit recent 50 de ani a confirmat că are un album nou în pregătire. Artistul a postat o fotografie amuzantă pe Instagram în care confirma că este în studio pentru a finaliza noul LP.
Marilyn Manson portret mai 2017

Marilyn Manson portret mai 2017 (foto: PEROU)

Postarea muzicianului menţiona o întâlnire cu Shooter Jennings, unul dintre colaboratorii săi din ultimii ani, pentru a şlefui noul disc. În imagine îl vedem pe artist cu o căciulă inspirată din serialul "Rick and Morty". Jennings a colaborat şi cu Duff McKagan, basistul Guns N' Roses pentru single-ul "Tenderness", extras de pe albumul solo al lui Duff. Marilyn Manson a apărut pe o piesă a lui Shooter, un cover al melodiei "Cat People" a lui David Bowie cu câţiva ani în urmă.

Prietenia dintre cei doi s-a manifestat şi în concerte live, shock rockerul apărând pe scenă alături de chitarist la o reprezentaţie din Los Angeles. Cei doi au cântat alături de Kirs Kristofferson şi Tanya Tucker, dar şi Dennis Quaid. Vestea că un album nou al lui Manson e pe drum nu poate fi o coincidenţă, având în vedere că artistul are programat un turneu răsunător în acest an.

În vară se va reuni cu Rob Zombie în postura de co-headliner pentru seria de concerte "Twins of Evil: Hell Never Dies". Ultimul album al lui Marilyn Manson a fost "Heaven Upside Down", lansat în 2017. A venit după amânări, schimbări de nume, teasere bizare şi single-uri sale au avut videoclipuri cu Johnny Depp ca protagonist.

Acel material discografic a fost profund influenţat de alegerile din SUA şi politicile lui Donald Trump. Până să ascultăm piesele noi, îl vom vedea pe autorul lui "Beautiful People" apărând în emisiunea lui Norman Reedus. Apreciatul Daryl din "The Walking Dead" a transformat pasiunea pentru motociclete din serial într-un spinoff de succes pe canalul AMC.

Marilyn Manson fotografie studio martie 2019

Marilyn Manson fotografie studio martie 2019 (Foto: Lindsay Usich www.instagram.com)

După ce a mers pe motor alături de Rob Halford, acum i se alătură şi Marilyn Manson, în ediţia emisiunii "Ride" difuzată pe 17 martie pe AMC. Manson şi-a sărbătorit recent ziua de naştere, împlinind 50 de ani. A fost o petrecere surprinzător de cuminte, la Madame Siam în Los Angeles. Pe lista de invitaţi s-au aflat Courtney Love, Karen O de la Yeah Yeah Yeahs, Jonathan Davis de la Korn şi Poppy, o senzaţie YouTube.

Citește mai multe despre Marilyn Manson
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă coverul Motley Crue după Madonna, "Like a Virgin" - AUDIO

Motley Crue a pregătit câteva piese noi pentru coloana sonoră a filmului biografic "The Dirt", iar printre acestea se numără...

Închide