Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Marilyn Manson are un album nou în stadiu final de înregistrare

Marilyn Manson este mai prolific ca niciodată. Rockerul care a împlinit recent 50 de ani a confirmat că are un album nou în pregătire. Artistul a postat o fotografie amuzantă pe Instagram în care confirma că este în studio pentru a finaliza noul LP.

Publicat

pe

Marilyn Manson portret mai 2017
Marilyn Manson portret mai 2017 │ FOTO: PEROU www.facebook.com

Postarea muzicianului menţiona o întâlnire cu Shooter Jennings, unul dintre colaboratorii săi din ultimii ani, pentru a şlefui noul disc. În imagine îl vedem pe artist cu o căciulă inspirată din serialul "Rick and Morty". Jennings a colaborat şi cu Duff McKagan, basistul Guns N' Roses pentru single-ul "Tenderness", extras de pe albumul solo al lui Duff. Marilyn Manson a apărut pe o piesă a lui Shooter, un cover al melodiei "Cat People" a lui David Bowie cu câţiva ani în urmă.

Prietenia dintre cei doi s-a manifestat şi în concerte live, shock rockerul apărând pe scenă alături de chitarist la o reprezentaţie din Los Angeles. Cei doi au cântat alături de Kirs Kristofferson şi Tanya Tucker, dar şi Dennis Quaid. Vestea că un album nou al lui Manson e pe drum nu poate fi o coincidenţă, având în vedere că artistul are programat un turneu răsunător în acest an.

În vară se va reuni cu Rob Zombie în postura de co-headliner pentru seria de concerte "Twins of Evil: Hell Never Dies". Ultimul album al lui Marilyn Manson a fost "Heaven Upside Down", lansat în 2017. A venit după amânări, schimbări de nume, teasere bizare şi single-uri sale au avut videoclipuri cu Johnny Depp ca protagonist.

Acel material discografic a fost profund influenţat de alegerile din SUA şi politicile lui Donald Trump. Până să ascultăm piesele noi, îl vom vedea pe autorul lui "Beautiful People" apărând în emisiunea lui Norman Reedus. Apreciatul Daryl din "The Walking Dead" a transformat pasiunea pentru motociclete din serial într-un spinoff de succes pe canalul AMC.

Marilyn Manson fotografie studio martie 2019

Marilyn Manson fotografie studio martie 2019 │ FOTO: Lindsay Usich www.instagram.com

După ce a mers pe motor alături de Rob Halford, acum i se alătură şi Marilyn Manson, în ediţia emisiunii "Ride" difuzată pe 17 martie pe AMC. Manson şi-a sărbătorit recent ziua de naştere, împlinind 50 de ani. A fost o petrecere surprinzător de cuminte, la Madame Siam în Los Angeles. Pe lista de invitaţi s-au aflat Courtney Love, Karen O de la Yeah Yeah Yeahs, Jonathan Davis de la Korn şi Poppy, o senzaţie YouTube.

Trending