Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Lucia cântă în deschiderea concertului The Motans de la Arenele Romane

Lucia va deschide concertul The Motans de pe 31 mai, programat să aibă loc la Arenele Romane. Artistul pregătește un show suprarealist, un adevărat spectacol de lumini.

Publicat

pe

Lucia
Lucia │ FOTO: www.facebook.com

Denis Roabeș, artistul The Motans, își propune să creeze odată cu acest concert de la Arene o punte între artă și societate, între fantezie și realitate.

”Ne bucurăm foarte mult să cântăm în deschiderea concertului The Motans de la Arenele Romane. Ne vedem pe 31 mai!,” declară Lucia.

Lucia, de la un cover ajuns viral la două albume de studio

Povestea Luciei a început în 2011, pe micul balcon din apartamentul părinților ei, cu o chitară, o cameră digitală și o puternică dorință de a fi remarcată de trupa ei preferată de la noi – The MOOoD. Avea să înregistreze un cover după ”Silence” și să-l pună pe pagina lor de Facebook, iar lor avea să le placă la nebunie, insistând să filmeze un videoclip pentru el. Un clip cu nimic deosebit, fără efecte speciale, dar care avea să devină viral în toată lumea, strângând peste un milion de vizualizări în doar câteva luni.

Au urmat un contract cu Global Records, noi piese și noi concerte, debutul live avand loc la ediția din 2012 a Summer Well. De atunci, cu fiecare concert și fiecare nou single, Lucia a lucrat pas cu pas la descoperirea propriului ei stil indie/pop și la punerea pe picioare a unui sound propriu.

În 2015, Lucia a lansat albumul de debut ”Silence”, acesta fiind disponibil la streaming si download digital pe iTunes, Google Play, Deezer și alte platforme.

Cel mai recent album al său se intitulează ”Samsara”, iar piesele incluse tratează teme precum moartea, existența, introspecția, percepția de sine. Pe acest album, pianul omniprezent se îmbină armonios cu o instrumentație modernă, în zona electro-pop, și cu adaosul binevenit al cvartetului de coarde.

Din playlist-ul The Motans - Grand Concert nu vor lipsi piesa de debut ”Versus”, care a devenit un adevărat fenomen pe piața muzicală, ”Înainte Să Ne Fi Născut”, ”Jackpot” sau ”Weekend” ft. Delia, declarată piesa anului 2017, cu peste 25 de milioane de vizualizări pe YouTube.

The Motans a reușit de-a lungul timpului să creeze o conexiune aparte cu publicul, nu doar prin magia muzicii și a versurilor, ci și a imaginilor pe care le împletește perfect, dăruind experiențe în care oricine se poate regăsi.

Bilete The Motans - Grand Concert - Arenele Romane

Primele 300 de bilete beneficiază de prețuri speciale (earlybird). Categoriilor de bilete sunt următoarele:

  • 149 de lei - Categoria A - cu loc pe scaun în sectoarele K și E
  • 109 de lei - Categoria B - fără loc, în fața scenei
  • 69 de lei - Categoria C - în spatele categoriei B, fără loc sau cu loc în arenă (mai puțin în sectoarele K și E)

La preț se va adăuga taxa de bilet de 5 lei. Următoarele prețuri, după epuizarea primelor 300 de bilete:

  • presale: 169 lei Cat A, 129 lei Cat B, 89 lei Cat C + 5 lei taxe de ticketing
  • la intrare: 190 lei cat A, 150 lei Cat B, 100 lei Cat C

Posesorii de bilete la categoria A primesc brațară textilă The Motans, un poster color și au acces în locatie cu 30 de minute mai devreme. Posesorii de bilete la categoria B primesc brațara textilă.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte vineri, 31 mai 2019

The Motans - Grand Concert

Loc
Arenele Romane

Muzică nouă

The Motans și Andra colaborează pentru prima dată și lansează piesa "Înapoi în viitor" - AUDIO

"Înapoi în viitor" este o explozie de emoție și pasiune, în care The Motans și Andra își unesc vocile pentru a crea o experiență muzicală inegalabilă. Melodia este disponibilă în articol, te invităm să o asculți.

Publicat

pe

The Motans / Andra
The Motans / Andra │ FOTO: InfoMusic

"Înapoi în viitor" a fost compusă de The Motans, Mario Fresh și Paul Iorga, care s-a ocupat și de partea de producție. Versurile piesei sunt un adevărat testament al sincerității și al vulnerabilității. Ele pătrund adânc în suflet, descriind fiecare aspect al unei iubiri care traversează timpul și spațiul.

The Motans este unul dintre cele mai de succes proiecte muzicale din ultimii ani. Artistul a debutat ]n 2026 și a ajuns repede la inima publicului cu piese precum "Versus", "Weekend", "Poem", "Jackpot", "August" sau "Înainte să ne fi născut". Lansările sale ocupă constant topurile radio, cele trei albume ale sale, "My Gorgeous Drama Queen (2018)", "My Rhythm & Soul (2020)" și "Great Expectations" s-au vândut în mii de exemplare fizice. După rezonanța EP-ului "Midnight Gems", lansat în 2023 și marcat de colaborări semnificative în peisajul muzicii urbane, The Motans a continuat cu lansarea EP-ului conceptual "Rehab". Acesta aduce o perspectivă analitică asupra temei dragostei, explorând-o prin prisma diferitelor adicții. Ultima sa colaborare, alături de Deliric, pentru piesa "București", a făcut senzație în rândul fanilor artiștilor și a intrat rapid în trending-ul YouTube.

Una dintre cele mai iubite artiste din România, cu o carieră de peste 20 de ani, 13 albume la activ, multiple piese pe #1, încoronată cu titlul de Best Romanian Act și Europe Best Female Artist la MTV Europe Awards, în 2016, Andra este un pionier în industria muzicală și o adevărată inspirație pentru perseverența și versatilitatea de care dă mereu dovadă. Sub numele său stau multiple colaborări cu nume de succes atât din România, cât și cu artiști și compozitori onorați cu Grammy-uri, precum Enrique Iglesias, David Bisbal, Descemer Bueno, Lil Eddie și mulți alții. Artista este o prezență strălucitoare și în lumea televiziunii, fiind jurat în cadrul emisiunii "Românii au talent" încă din prima ediție și experimentând acest rol și în cadrul emisiunilor "Vocea României" și "Vocea României Junior".

AUDIO: The Motans & Andra - Înapoi în viitor

Citește în continuare

Concerte & turnee

Află ce concerte în aer liber au loc de Revelion 2024

A început numărătoarea inversă pentru trecerea în noul an, eveniment celebrat cu muzică și dans. Pentru cei care nu vor să stea acasă în noaptea dintre ani, dar nici nu vor să dea o avere pentru o petrecere la restaurant, există și varianta unui concert în aer liber, cu acces gratuit. Îți prezentăm câteva idei în acest sens.

Publicat

pe

Fan filmând cu telefonul concertul
Fan filmând cu telefonul concertul │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Tradiția Revelionului în aer liber continuă și în acest an cu spectacole în marile orașe din țară. Românii și străinii, deopotrivă, sunt așteptați să-i asculte live pe cei mai apreciați artiști, să fredoneze piese cunoscute și să își etaleze cele mai bune mișcări de dans. Temperaturile primăvăratice oferă cadrul perfect pentru o distracție în aer liber, ce va fi încununată de spectaculoase focuri de artificii la miezul nopții.

Reverie de iarnă - Revelion 2024 în București

Primăria Sectorului 3 continuă tradiționala petrecere de Revelion din Parcul Titan și organizează pe 31 decembrie un eveniment la care nume sonore din industria muzicală vor participa. Smiley, Irina Rimes, Holograf, Bitză, Cobzality, Alexia și Sasha Lopez vor urca pe scenă și vor bucura spectatorii cu cele mai îndrăgite piese.

Revelion 2024 în Arad

Orașul Arad va găzdui tradiționalul spectacol dedicat trecerii dintre ani pe platoul din fața Primăriei. Pe scenă vor urca Cargo, Dragoș Moldovan, trupa Progresiv A și Springtime Band.

Revelion 2024 în Brașov

Piața Sfatului din Brașov găzduiește o dublă petrecere de Revelion. Pe 30 și 31 decembrie, participanții vor asculta muzică de la Partydul Kiss FM, Cosmin Soare, Lexu, ROA, DJ Dark, MC Marian Maican și Paul Groove.

Revelion 2024 în Cluj-Napoca

În Piața Unirii din Cluj-Napoca a fost pregătită o petrecere cu artificii, concerte și șampanie. Programul ultimei zile a anului 2023 va fi deschis de Ad Libitum Voices care urcă pe scena din Piața Unirii la ora 22:00, urmată de trupa Compact la ora 23:00.

Tot în Piața Unirii va avea loc un impresionant spectacol de artificii la ora 00:00, care va marca trecerea în Noul An. Concertele continuă cu trupa Royal Avenue de la 00:10.

Revelion 2024 în Craiova

Trecerea în noul an va fi celebrată la Craiova printr-un show incendiar, ce se va desfășura pe Strada A.I. Cuza, Zona Universitate. Pe scenă vor urca MIRA, Raluka x Balkanic, DJ Emil Safta, The Southern Coackroachers și MC Cringureanu Tom.

Revelion 2024 în Iași

Primăria Municipiului Iași va organiza în noaptea dintre ani o petrecere de Revelion ce va avea loc în Piața Palatului Culturii. Andra Botez, DJ Line, JO și JUNO vor susține concerte începând cu ora 21:00.

Revelion 2024 în Sibiu

Trecerea dintre ani va fi celebrată la Sibiu printr-un adevărat spectacol organizat în Piața Mare. Pe scenă vor urca Lupii lui Calancea și Surorile Osoianu, împreună cu o orchestră folclorică. Artiștii au conceput un show cu muzică și lumini ce va dura aproximativ 2 ore. De warm-up se va ocupa DJ Funky Drop, care își va începe set-ul o oră mai devreme.

Revelion 2024 în Timișoara

Pe 31 decembrie, timișorenii sunt așteptați în Piața Victoriei la o petrecere de Revelion de neratat, unde vor interpreta The Motans, Pragu' de Sus, Dincolo de Ziduri, Phaser, Blazzaj, TM Groove, Versus, Monokrom.

Citește în continuare

Concerte & turnee

The Motans, VUNK, Minelli concertează la West Side Christmas Market

West Side Christmas Market, Târgul de Crăciun organizat de UNTOLD UNIVERSE în Parcul Drumul Taberei, promite o nouă săptămână de atracții și concerte ale unor îndrăgiți artiști români. Te invităm să descoperi programul.

Publicat

pe

The Motans / Cornel Ilie (VUNK)
The Motans / Cornel Ilie (VUNK) │ FOTO: InfoMusic

La West Side Christmas Market, distracția începe de luni, 18 decembrie, cu DJ Jiji și continuă până sâmbătă, 23 decembrie, cu Moonlight Breakfast, The Motans, VUNK, Costina Lica și Minelli. Concertele se vor desfășura, în fiecare zi, începând cu ora 19:30. Intrarea este gratuită.

Program West Side Christmas Market, săptămâna 18 - 24 decembrie

  • DJ Jiji - luni, 18 decembrie
  • Moonlight Breakfast - marți, 19 decembrie
  • The Motans - miercuri, 20 decembrie
  • VUNK - joi, 21 decembrie
  • Costina Lica / Corul Universității București - vineri, 22 decembrie
  • Minelli - sâmbătă, 23 decembrie
  • Romanița - duminică, 24 decembrie

Programul zilelor de Crăciun de la West Side Christmas Market

Târgul de Crăciun și toate atracțiile vor fi deschise și pe perioada Crăciunului. La scena West Side Christmas Market veți putea petrece Ajunul Crăciunului cu Romanița Duminică, de la ora 18:00. În prima zi de Crăciun, de la orele 19:30, Irina Sârbu va susține un concert special de Crăciun. Pe 26 decembrie, Olivia Addams urcă pe scena West Side Christmas Market de la ora 19:30. Miercuri, sărbătorile se vor încheia alături de Eva Timush care va cânta tot de la ora 19:30.

West Side Christmas Market va funcționa, pe perioada sărbătorilor, conform programului:

  • Duminică, 24 decembrie - 11:00-20:00
  • Luni, 25 decembrie - 13:00 - 22:30
  • Marți, 26 decembrie - 13:00 - 22:30
  • Miercuri, 27 decembrie 13:00 - 22:30
Citește în continuare

Trending