Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

LSD (Labrinth, Sia, Diplo) a lansat piesa "No New Friends" - AUDIO

LSD, supergrupul muzical compus din Labrinth, Sia şi Diplo a lansat o nouă piesă, "No New Friends". Acest track prefaţează un viitor album al trio-ului care ne-a cucerit în 2018 cu câteva mari hituri.

Publicat

pe

Single LSD Labrinth Sia Diplo No New Friends
Single LSD Labrinth Sia Diplo No New Friends │ FOTO: LSD

După "Thunderclouds", care a ajuns să fie difuzat de zeci de ori pe zi în cadrul reclamei la Samsung Galaxy Note 9, LSD revine cu primul release din 2019. "No New Friends" este o piesă jucăuşă, cu influenţe EDM şi dancehall, având un sound tropical în special la refren. Invocă vacanţa pe o plajă, jocul de volei şi călătoriile cu maşina decapotabilă.

În ciuda faptului că LSD a lansat deja un EP şi câteva single-uri, trupa nu are încă un album full de studio lansat. Acesta va sosi pe 12 aprilie, conform celor 3 artişti. Noul single va primi şi un videoclip judecând după postarea lui Diplo pe Twitter. DJ-ul şi producătorul a avut un ultim an ocupat. A lansat chiar luna trecută un EP numit "Europa", un experiment de muzică dance europeană.

Pe final de 2018 ne-a oferit hiturile "Close to Me", colaborare cu Ellie Goulding şi "Electricity", realizat împreună cu Silk City şi Dua Lipa, dar şi Mark Ronson. Piesa a fost premiată cu un Grammy luna trecută pentru "cea mai bună înregistrare dance". LSD este un grup format în 2018, făcând valuri prin vizualurile sale colorate, trilurile Siei, mixajul impecabil al lui Diplo şi secţiunile rap ale lui Labrinth.

Odată cu lansarea single-ului "Mountains", am aflat că acest grup are şi o latură sentimentală. Viitorul album se va numi "Labrinth, Sia & Diplo Present... LSD" şi va sosi prin Sony Music Entertainment. Sia lucrează între timp la un nou album solo, dar şi la un musical pe care îl va scrie şi regiza. Toamna trecută artista a creat o piesă numită "I'm Still Here" special pentru un o colecti de pantofi de dans, inspiraţi de perucile sale unice.

Pe Diplo îl vom auzi live la festivalul El Carussel 2019, care va avea loc între 27 şi 30 iunie la Romexpo. Vor mai urca pe scenă şi Black Eyed Peas, Young Thug şi Rae Sremmurd.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte joi, 27 iunie 2019

El Carrusel Festival 2019 - ANULAT

Loc
Romexpo
Comentează

Muzică nouă

Sia şi Kylie Minogue colaborează pe piesa "Dance Alone" - AUDIO

Sia revine în 2024 cu un album nou şi îl promovează cu single-ul proaspăt lansat "Dance Alone". Acest track este o colaborare cu Kylie Minogue, care se prezintă cu un sound minimalist. Ce alte colaborări ne-a pregătit Sia pentru album aflaţi în articol.

Publicat

pe

Coperta single Sia Kylie Minogue Dance Alone
Coperta single Sia Kylie Minogue Dance Alone │ FOTO: Sia

"Dance Alone" este primul single de pe noul album semnat Sia, "Reasonable Woman". El duce discografia artistei la 10 titluri şi acest LP va sosi pe 3 mai 2024 prin casa de discuri Atlantic. Cele două artiste din Australia cântă un pop dansabil, numai bun de cluburi, care sună simultan a anii '80 şi a începutul anilor 2000 şi Spice Girls.

Sia a mai colaborat cu Kylie Minogue pe albumul acesteia din 2024, "Kiss Me Once". Ea este menţionată drept compozitor al piesei "Sexercize". În ce priveşte noul album al creatoarei lui "Chandelier", el va include colaborări cu Chaka Khan, Labrinth, Paris Hilton şi mulţi alţii. Mai sunt şi alte nume de care aţi auzit, precum Greg Kurstin, Benny Blanco şi Rosalia, toţi apărând pe acelaşi disc nou.

Sia îi numeşte mai degrabă "prieteni" pe aceştia decât nişte simpli colaboratori. Avem şi tracklist-ul lui "Reasonable Woman", pe care îl puteţi vedea mai jos:

 1. Little Wing
 2. Immortal Queen (feat. Chaka Khan)
 3. Dance Alone (Sia and Kylie Minogue)
 4. I Had A Heart
 5. Gimme Love
 6. Nowhere To Be
 7. Towards The Sun
 8. Incredible (feat. Labrinth)
 9. Champion (feat. Tierra Whack, Kaliii, Jimmy Jolliff)
 10. I Forgive You
 11. Wanna Be Known
 12. One Night
 13. Fame Won’t Love You (feat. Paris Hilton)
 14. Go On
 15. Rock And Balloon

Sia a mai lansat o piesă de pe viitorul album în 2023, în septembrie, "Gimme Love". Kylie Minogue trece printr-o perioadă bună, după ce tocmai a câştigat al doilea său premiu Grammy din carieră, pentru hitul din 2023 "Padam Padam". Acesta a primit distincţia pentru "Best Pop Dance Recording" şi apare pe albumul său "Tension".

Au trecut între timp 7 ani de la ultimul album complet nou de la Sia, "This is Acting".

Citește în continuare

Trending