Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox

Lady Gaga este "însărcinată" cu "LG6"

După duetul înflăcărat cu Bradley Cooper, mai multe publicații au speculat că Lady Gaga ar putea fi însărcinată cu actorul american. Artista a răspuns zvonurilor anunțând că "LG6" va apărea în curând.
Lady Gaga

Lady Gaga

Din lipsă de subiecte sau din dorința de a exploata o idee cu potențial de click-uri, mai multe publicații din America au sugerat în ultimele zile că Lady Gaga ar fi însărcinată. US magazine Star a indicat chiar că tatăl copilului ar putea fi Bradley Cooper, partenerul ei din filmul ”A Star Is Born”, sau fostul ei logodnic, Christian Carino.

”Da, sunt însărcinată cu #LG6”

Pentru a lămuri această ”dezbatere”, Lady Gaga a confirmat pe Twitter că este ”însărcintă”, dar nici cu Bradley, și nici cu Christian. Artista ”așteaptă” un nou album de studio, cel de-al șaselea din carieră.

”Zvonuri că sunt însărcinată? Da, sunt însărcinată cu #LG6”, a scris Gaga pe Twitter.

Artista nu a mai oferit alte detalii, însă informația este oficială. După o pauză de trei ani de la apariția discului ”Joanne”, Gaga lucrează la un nou album. În această perioadă dintre discuri, a fost lansat și soundtrack-ului filmului ”A Star Is Born”, ce include piesa ”Shallow”, premiată cu un Glob de Aur și un Oscar.

Anunțul de pe Twitter a fost primit cu mare entuziasm de către fani, unii sugerându-i ”să-l aducă pe lume” acum. O fană a fost atât de creativă, încât a publicat pe Twitter o ecografie atipică, cu un premiu Grammy, sugerând că noul album al lui Lady Gaga va fi unul excepțional.

În urmă cu două săptămâni, Lady Gaga a fost invitată în emisiunea lui Jimmy Kimmel pentru a povesti despre gala premiilor Oscar. Artista a venit cu trofeul câștigat în geantă, mărturisind că înainte de a urca pe scenă pentru a mulțumi, întreaga sa carieră i s-a derulat prin fața ochilor.

Cu prilejul acestei vizite, Jimmy Kimmel i-a adresat artistei și întrebarea care a stat pe buzele majorității celor care au comentat în online: sunt Lady Gaga și Bradley îndrăgostiți?

Citește mai multe despre Lady Gaga
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Rob Halford confirmă că Judas Priest pregăteşte un nou album

Judas Priest a lansat în 2018 apreciatul album "Firepower", dar nu se opreşte aici. Într-un interviu acordat recent solistul trupei,...

Închide