Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România" Serj Tankian (System Of A Down) Live (screenshot)Lineup-ul Download Festival 2021 - Nume mari din muzica rock, metal și alternative Alexandru AndrieșAlexandru Andrieș revine pe scenă, în septembrie va susține un concert în aer liber

Lady Gaga este "însărcinată" cu "LG6"

După duetul înflăcărat cu Bradley Cooper, mai multe publicații au speculat că Lady Gaga ar putea fi însărcinată cu actorul american. Artista a răspuns zvonurilor anunțând că "LG6" va apărea în curând.
Lady Gaga

Lady Gaga

Din lipsă de subiecte sau din dorința de a exploata o idee cu potențial de click-uri, mai multe publicații din America au sugerat în ultimele zile că Lady Gaga ar fi însărcinată. US magazine Star a indicat chiar că tatăl copilului ar putea fi Bradley Cooper, partenerul ei din filmul ”A Star Is Born”, sau fostul ei logodnic, Christian Carino.

”Da, sunt însărcinată cu #LG6”

Pentru a lămuri această ”dezbatere”, Lady Gaga a confirmat pe Twitter că este ”însărcintă”, dar nici cu Bradley, și nici cu Christian. Artista ”așteaptă” un nou album de studio, cel de-al șaselea din carieră.

”Zvonuri că sunt însărcinată? Da, sunt însărcinată cu #LG6”, a scris Gaga pe Twitter.

Artista nu a mai oferit alte detalii, însă informația este oficială. După o pauză de trei ani de la apariția discului ”Joanne”, Gaga lucrează la un nou album. În această perioadă dintre discuri, a fost lansat și soundtrack-ului filmului ”A Star Is Born”, ce include piesa ”Shallow”, premiată cu un Glob de Aur și un Oscar.

Anunțul de pe Twitter a fost primit cu mare entuziasm de către fani, unii sugerându-i ”să-l aducă pe lume” acum. O fană a fost atât de creativă, încât a publicat pe Twitter o ecografie atipică, cu un premiu Grammy, sugerând că noul album al lui Lady Gaga va fi unul excepțional.

În urmă cu două săptămâni, Lady Gaga a fost invitată în emisiunea lui Jimmy Kimmel pentru a povesti despre gala premiilor Oscar. Artista a venit cu trofeul câștigat în geantă, mărturisind că înainte de a urca pe scenă pentru a mulțumi, întreaga sa carieră i s-a derulat prin fața ochilor.

Cu prilejul acestei vizite, Jimmy Kimmel i-a adresat artistei și întrebarea care a stat pe buzele majorității celor care au comentat în online: sunt Lady Gaga și Bradley îndrăgostiți?

Citește mai multe despre Lady Gaga
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE