Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Serj Tankian (System Of A Down) Live (screenshot)Lineup-ul Download Festival 2021 - Nume mari din muzica rock, metal și alternative Alexandru AndrieșAlexandru Andrieș revine pe scenă, în septembrie va susține un concert în aer liber Stevie NicksStevie Nicks ne roagă să purtăm măști: "Vă rog, nu abandonați lumea asta" James Hetfield la volanul uneia dintre mașinile sale de colecțieJames Hetfield este onorat că Muzeul Petersen îi expune mașinile, chiar dacă îi este dor "să fie în preajma lor" Poster Gărâna Jazz Festival 2020Gărâna Jazz Festival 2020 - programul complet și condițiile de desfășurare Toni Cornell cântând ”Black” de la Pearl Jam în cadrul Lollapalooza 2020Fiica lui Chris Cornell a realizat un cover răvășitor după Pearl Jam - VIDEO

Hope Concert 2019 - Muzică în serviciul copiilor defavorizați

A VII-a ediție a evenimentului caritabil Hope Concert organizat pentru copiii instituționalizați din România de catre fundația Hopes and Homes for Children, reunește pe scena Ateneului artiști precum Alexandra Ușurelu, Feli sau Adrian Despot.

Hope Concert 2017 (foto: Mihnea Ciulei)

Organizația Hopes and Homes for Children are ca misiune globală eliminarea instituționalizării ca metodă de protecție a copilului și privește către un viitor în care fiecare copil va avea parte de o familie alături de care să crească. Ca parte din proiectele anuale în România este și concertul Hope Concert care ajunge în 2019 la ediția a VII-a, cu rolul de a îmbina muzica și artele cu cauzele sociale, pentru a aduce susținere copiilor din diferite direcții ale vieții.

Pe parcursul celor 21 de ani de activitate, proiectele asociației Hopes and Homes România au redus numărul de copii instituționalizați cu câteva mii, au închis orfelinate și au ajutat zeci de mii de copii să rămână alături de familiile lor prin programe de prevenire a separării și abandonului copilului.

Anul acesta artiștii români care vor cânta pentru copiii defavorizați sunt Alexandru Tomescu, soprana Irina Iordăchescu, Feli, Alexandra Ușurelu, Adrian Despot și Cezar Popescu de la Vița de Vie, Blue Noise, Zoli Toth, trupa FiRMA și Ansamblul Violoncellissimo condus de maestrul Marin Cazacu. Gazdele concertului vor fi Amalia Enache, jurnalistă și ambasadoare Hope and Homes for Children și Dragoș Bucurenci, director de dezvoltare al Hope and Homes for Children România.

În anii trecuți printre artiștii care au participat la Hope Concert pentru a le susține proiectele se numără Andra, Smiley, The MonoJacks, Loredana, Dan Bittman, Paula Selling și actorul Marius Manole.

Concertul va avea loc pe 14 aprilie la ora 19:00 la Ateneul Român, iar biletele le puteți găsi atât online cât și la casa de bilete a Ateneului Român.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Adrian DespotAlexandra UșureluAlexandru TomescuBlue NoiseFeliZoli Toth
Flavia Cioceanu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Studenții secției de Jazz primesc invitații la concertul John McLaughlin

Organizatorii concertului John McLaughlin & The 4th Dimension au pregătit o promoție dedicată studenților secției de jazz de la Conservatorul...

Închide