Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria"

Hope Concert 2019 - Muzică în serviciul copiilor defavorizați

A VII-a ediție a evenimentului caritabil Hope Concert organizat pentru copiii instituționalizați din România de catre fundația Hopes and Homes for Children, reunește pe scena Ateneului artiști precum Alexandra Ușurelu, Feli sau Adrian Despot.

Hope Concert 2017 │ FOTO: Mihnea Ciulei

Organizația Hopes and Homes for Children are ca misiune globală eliminarea instituționalizării ca metodă de protecție a copilului și privește către un viitor în care fiecare copil va avea parte de o familie alături de care să crească. Ca parte din proiectele anuale în România este și concertul Hope Concert care ajunge în 2019 la ediția a VII-a, cu rolul de a îmbina muzica și artele cu cauzele sociale, pentru a aduce susținere copiilor din diferite direcții ale vieții.

Pe parcursul celor 21 de ani de activitate, proiectele asociației Hopes and Homes România au redus numărul de copii instituționalizați cu câteva mii, au închis orfelinate și au ajutat zeci de mii de copii să rămână alături de familiile lor prin programe de prevenire a separării și abandonului copilului.

Anul acesta artiștii români care vor cânta pentru copiii defavorizați sunt Alexandru Tomescu, soprana Irina Iordăchescu, Feli, Alexandra Ușurelu, Adrian Despot și Cezar Popescu de la Vița de Vie, Blue Noise, Zoli Toth, trupa FiRMA și Ansamblul Violoncellissimo condus de maestrul Marin Cazacu. Gazdele concertului vor fi Amalia Enache, jurnalistă și ambasadoare Hope and Homes for Children și Dragoș Bucurenci, director de dezvoltare al Hope and Homes for Children România.

În anii trecuți printre artiștii care au participat la Hope Concert pentru a le susține proiectele se numără Andra, Smiley, The MonoJacks, Loredana, Dan Bittman, Paula Selling și actorul Marius Manole.

Concertul va avea loc pe 14 aprilie la ora 19:00 la Ateneul Român, iar biletele le puteți găsi atât online cât și la casa de bilete a Ateneului Român.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Adrian DespotAlexandra UșureluAlexandru TomescuBlue NoiseFeliZoli Toth
Flavia Cioceanu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Studenții secției de Jazz primesc invitații la concertul John McLaughlin

Organizatorii concertului John McLaughlin & The 4th Dimension au pregătit o promoție dedicată studenților secției de jazz de la Conservatorul...

Închide