Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Hope Concert 2019 - Muzică în serviciul copiilor defavorizați

A VII-a ediție a evenimentului caritabil Hope Concert organizat pentru copiii instituționalizați din România de catre fundația Hopes and Homes for Children, reunește pe scena Ateneului artiști precum Alexandra Ușurelu, Feli sau Adrian Despot.

Publicat

pe

Hope Concert 2017 │ FOTO: Mihnea Ciulei www.hopeandhomes.ro

Organizația Hopes and Homes for Children are ca misiune globală eliminarea instituționalizării ca metodă de protecție a copilului și privește către un viitor în care fiecare copil va avea parte de o familie alături de care să crească. Ca parte din proiectele anuale în România este și concertul Hope Concert care ajunge în 2019 la ediția a VII-a, cu rolul de a îmbina muzica și artele cu cauzele sociale, pentru a aduce susținere copiilor din diferite direcții ale vieții.

Pe parcursul celor 21 de ani de activitate, proiectele asociației Hopes and Homes România au redus numărul de copii instituționalizați cu câteva mii, au închis orfelinate și au ajutat zeci de mii de copii să rămână alături de familiile lor prin programe de prevenire a separării și abandonului copilului.

Anul acesta artiștii români care vor cânta pentru copiii defavorizați sunt Alexandru Tomescu, soprana Irina Iordăchescu, Feli, Alexandra Ușurelu, Adrian Despot și Cezar Popescu de la Vița de Vie, Blue Noise, Zoli Toth, trupa FiRMA și Ansamblul Violoncellissimo condus de maestrul Marin Cazacu. Gazdele concertului vor fi Amalia Enache, jurnalistă și ambasadoare Hope and Homes for Children și Dragoș Bucurenci, director de dezvoltare al Hope and Homes for Children România.

În anii trecuți printre artiștii care au participat la Hope Concert pentru a le susține proiectele se numără Andra, Smiley, The MonoJacks, Loredana, Dan Bittman, Paula Selling și actorul Marius Manole.

Concertul va avea loc pe 14 aprilie la ora 19:00 la Ateneul Român, iar biletele le puteți găsi atât online cât și la casa de bilete a Ateneului Român.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte duminică, 14 aprilie 2019

Hope Concert 2019

Loc
Ateneul Român

Trending