Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Garbage concertează în iunie la Arenele Romane

Garbage revine vara aceasta la București. La 7 ani de la show-ul susținut în cadrul B'Estfest, trupa se întoarce în România pentru a concerta pe 29 iunie la Arenele Romane. Primele 300 de bilete au preț special.

Publicat

pe

Garbage
Garbage │ FOTO: www.facebook.com

Fără îndoială una dintre cele mai cunoscute trupe de rock alternativ de pe scena internațională, Garbage este originară din Madison, Wisconsin, fiind alcătuită din Shirley Manson, de origine scoțiană, (vocalista) și americanii Steve Marker (clape), Duke Erikson (bass) și Butch Vig (tobe). Trupa are peste 25 de ani de activitate, timp în care a experimentat cu genuri diverse, de la industrial rock la electronic rock sau grunge.

Garbage este genul de formație în care fiecare membru compune și este implicat în orice detaliu ce ține de actul artistic al trupei. Poate și din acest motiv componența formației este neschimbată.

Cele 6 albume de studio ale formației lansate s-au vândut în peste 17 milioane de copii, trupa primind până acum 18 Discuri de Platină, 10 Discuri de Aur și un Disc de Argint. Garbage are, de asemenea, în palmares 7 nominalizări la Premiile Grammy, 2 nominalizări la BRIT Awards și peste 10 nominalizari la MTV Awards.

Formația a ajuns rapid în preferințele fanilor, primul lor turneu mondial având loc la doar doi ani după înființare, în 1995. În cadrul acestui turneu, trupa a susținut concerte în America de Nord, Asia, Europa și Australia, cântând alături de formații precum Smashing Pumpkins, Fun Lovin' Criminals sau Placebo.

Inspirați de artiști precum David Bowie, Blondie, Curve, The Smashing Pumpkins sau Iggy Pop, după 26 de ani pe scena muzicală, Garbage a ajuns actul artistic care la rândul său inspiră alte formații.

Bilete la concertul Garbage de la Arenele Romane:

Biletele se pun în vânzare pe 11 martie, primele 300 de bilete având preț special.

  • Earlybird, primele 300 de bilete: 95 lei Cat C, 135 lei Cat B, 185 lei Cat A + taxe 5 lei
  • Presale: 110 lei Cat C, 150 lei Cat B, 205 lei Cat A + taxe 5 lei
  • La acces: 130 lei Cat C, 170 lei Cat B, 220 lei Cat A

Cat A - cu loc pe scaun în sectoarele K si E. Include brățara textilă cu artistul, poster color și acces în locatie cu 30 de minute înainte
Cat B - fără loc, în fața scenei. Include brățara textilă cu artistul
Cat C - cu loc sau fără loc în spatele categoriei B, în Arenă

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte sâmbătă, 29 iunie 2019

Garbage

Loc
Arenele Romane

Trending